3 desember 2012 -- 7:00

Kyllingsalat med masse godt

Minipannekaker med kokossmør og sukkerfritt syltetøy. Frosne bringebær med stevia til dessert.

Tunfiskkarbonader, tomat og brokkolipuré.

Proteinsjokolademuffins/fondant: 1 scoop sjokoladeprotein, 3 ts kakao, 3 ts kokosmel, 1/2 ts bakepulver, 1 ts stevia, 1 egg, litt vann. Blandes godt, fordeles i muffinsformer. Stekes på 175 grader i ca. 7 min. Sykt god.

Egg, ost, salami, tomat, paprika, grønn juice og urtete.

Salsasalat med kikerter, linser og mye annet godt. Servert med asparges.

Cottage cheese, sukkerfritt syltetøy og peanøttsmør. Jeg bruker Green Choice sitt økologiske i creamy-versjon.

Laks, brokkolipuré, tomat og paprika. Den latterlig lille porsjonen skyldes at jeg spiste stor forrett.

Kylling, brokkolipuré (dilla!), tomat, paprika, asparges.

Egg, tomat, gulrot, agurk. Sånn ca. min favorittfrokost. Enkelt, rent og sunt.

Tomatsuppe med røde linser, og brokkolipuré.

Reketallerken.

Brokkolipuré, egg og tomat.

Tunfisktallerken med massemassemasse godt på.

Peppermakrell, eggerøre, tomat, paprika, agurk og urtete.

Som dere skjønner har jeg fått dilla på brokkolipuré. I tillegg spiser jeg fortsatt store mengder frosne bringebær med stevia og drikker litervis med pepperkakete.

Av Kamilla | 26 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Oj. Det var skummelt fristende på en mandagsmorgen – i tillegg til flott inspirasjon for ukens middager hihi 😀

  • Kamilla K sier:

   Hehe. Det var meningen. Fire uker igjen av året nå, så vil gjerne inspirere til gode valg, så man kan gå inn i det nye året med en frisk og sunn følelse 🙂

 2. Monika sier:

  Hvordan lager du brokkoli pure? kjører den emd stavmikser?

 3. Maja sier:

  Ååååhhrrr…! *sikle* Kan ikke du bare komme og være min personlige kokk resten av året? :p Kjenner jeg gleder meg til ett år til med studenttilværelse fra etter nyttår, KUN fordi jeg da får litt bedre tid til å lage like gode frokoster og lunsjer som deg (forhåpentilgvis!). 😀

  • Kamilla K sier:

   Jo, vet du, hvis du tar SPSS-eksamen for meg, så kan jeg gjøre det med glede 😆

   • Maja sier:

    Åååååh du er nå morsom, du! ;D SPSS-eksamen, ja. Som om det ikke er nok at jeg har tatt to av dem fra før. 😉 Haha! Og ikke minst – glemt så og si ALT jeg kunne, slik at jeg må lese meg opp på det igjen før jeg skal skrive hovedoppgaven min. Ser forsåvidt at SPSS-boken sitter og gir meg stygge blikk fra bokhyllen nå… Kjenner det blir en kamp å skulle sette meg inn i ortogonale rotasjoner, eigenvalues, faktoranalyse, og regresjonskoeffisienter. Puh!

 4. VANN. I. MUNNEN.
  Tror jeg skal slå til med tomatsuppe i morgen, ble fristet her nå 🙂

 5. Anniken sier:

  Etter alle disse mat innleggene dine så må jeg si at jeg er overrasket over hvor mye mat du egentlig spiser… Eller hvor store porsjonene er. Er gøy å se hvor mye man egentlig kan spise bare man spiser riktig! Ser nå at jeg må vurdere å gjøre om frokosten min med 2 brødskiver… Din så nemlig mye mer fristende ut! Og mettet garantert mer også…

  Syns du er flink jeg! God jul!

 6. Amalie sier:

  Ok… det er enorm forskjell på posjoner på deg og meg! Jeg har ingenting i mot å spise så mye mat, men problemet er bare at jeg blir stupmett av langt mindre enn det jeg ser lagt opp på tallerkenen på disse bildene. Spiser du all den maten, eller er det… serveringsfat? Haha. Føler du at du får bedre resultater av å spise sunn mat og mye av den? Jeg spiser sunn mat, men som sagt, ikke på langt nær like svære porsjoner!

  • Kamilla K sier:

   Hehe, alle er forskjellige. Det er dagstotalen som har noe å si, så det viktige er at du får i deg nok riktig mat. Om du fordeler det på to eller ti måltider spiller liten rolle 😉

 7. Elise sier:

  FOR EN INSPIRASJON! Du lager så mye mat som ser helt fantastisk ut!
  Når kommer svar på spørsmålsrunden? 🙂

 8. Ingrid sier:

  Åh, salsasalat så godt ut! Er det bare ulike «vanlige» salatingredienser tilsatt salsa, eller er det mer komplisert? Elsker salsa!

 9. Mira sier:

  Minipannekaker skal lages snart, nam!

 10. Lena sier:

  Jeg måtte prøve de proteinsjokolademuffinsene dine med en gang, de var kjempegode! Takk for tipset 😉

  (Og jeg sier meg enig med en som kommenterte før meg her, det er virkelig store porsjoner med mat man kan spise når man først spiser ordentlig og ren mat! Det er så deilig!)

  • Kamilla K sier:

   Ikkesant? De er helt konge!

   AH, jeg er så enig. Det er helt fantastisk hvor mye man kan spise når maten er sunn og man holder kroppen i aktivitet 😀

 11. Marie sier:

  Her var det mye godt – som alltid! Men jeg må si at favoritten min er maya-bestikket! Haha 🙂

 12. Cecilie Maria sier:

  Kjempekjekt med disse innleggene her, – jeg får massevis av inspirasjon! 😀

 13. therese sier:

  du er helt fantastisk flink og inspirerende!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.