4 desember 2012 -- 9:12

Hei, dere. Har ikke noe særlig interessant å meddele, men det stopper meg ikke fra å bable litt. Døgnene går med til eksamenslesing, trening, spising og soving. Trives egentlig ganske godt med det, men jeg gleder meg jo til å ha ferie også. Har begynt å svare på spørsmålene deres, så håper på å ha innlegget klart til i morgen.

Var på en aldri så liten shoppingrunde forrige uke, og fikk oppdatert treningsgarderoben. Endelig!

Mye å lese, mye å lære. Lett å la seg fange av stress og overveldende mengder med informasjon, men da tenker jeg som så at jeg er i en vanvittig heldig situasjon. Skolegang og høyere utdannelse er absolutt ingen selvfølge i den verden vi lever i, og det gjelder å sette pris på at man faktisk får lov til å utvikle seg selv, og hjernen, så mye på et høyt plan, og at man kan gjøre det i trygge og gode omgivelser. I tillegg er det bare å ta dag for dag, time for time, gjøre sitt beste, og så er det juleferie før man vet ordet av det.

I anledning jul har jeg oppdatert macen. Dette gjør jeg stadig vekk – vanligvis med søte dyr, frukt, hjerter og slikt, men nå er det vintertema på gang. Twitterfuglen og iPoden har julenisse, Nike+ Connect har blitt til en nisse på skøyter (fant ingen som løp), og i det hele tatt er det god stemning i docken om dagen.

Ellers er jo iTunes ny, og det er en nydelig soloppgang nå. Ser ut til å bli fint vær i dag. Dype saker.

Har nettopp satt meg ned med en kopp kaffe, etter herlig benøkt på SATS. Tenkte å gå innom helsekosten på vei hjem, men den åpner jo ikke før ti, så det får jeg ta senere. Nå skal det leses. Håper alt er bra med dere!

Av Kamilla | 18 Kommentarer »
 1. Hanne sier:

  Tusen takk for et herlig innlegg! Jeg leser også til eksamen nå, så dette passet perfekt. Det er lett å grave seg ned i stress og bare synes synd på seg selv, men det hjelper å putte ting i perspektiv. Ha en fin lesedag Kamilla <3

 2. Så fint treningstøy du har kjøpt deg 🙂
  Og hvor oppdaterer du ikonene dine hen ?

 3. Linn sier:

  ÅH..Jeg vil også handle nytt treningstøy 😀
  Får la det være en belønning på mitt andre delmål form-messig (1 mil på en time).
  Jeg har vært altfor dårlig til å trene i det siste, og har jeg trent så har det ikke gått i det hele tatt fordi jeg ikke har spist omtrent (blir veldig påvirka hvis jeg bekymrer meg eller stresser). Men nå fløy en bekymring ut av vinduet så jeg skal fokusere masse frem til jul på god og nok mat og trening 😀
  Nå skal jeg også lage tankekart og skrive notater med fin skrift og fine farger slik som deg. Ha en fin dag og ha is (frosne bringebær- haha) i magen så går det nok bra skal du se flinke du! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Høres ut som et bra delmål, og en bra premie! 🙂
   Lykke til med tankekart, lesing og eksamen – det går nok fint.
   Haha, måtte dra på smilebåndet av bringebær-spøken, det er min type humor 😆

 4. johanne sier:

  blir alltid så inspirert av å gå inn på bloggen din! du virker som en positiv og bra person 🙂 masse lykke til med lesingen!

 5. Ingvild sier:

  Motiverende det du skriver om skole 🙂 Du virker som en veldig flink student.

 6. Thea sier:

  Det er så sant det du sier, vi er heldige som får gå på skole! Jeg har alltid tatt det å gå på hvilkensomhelst skole som verdens mest naturlige ting, men det er jo bare fordi jeg er født her i dette landet, med den største og beste fallskjermen jeg kunne hatt av venner og familie:-) Har to eksamener igjen nå, så 19 desember skal jeg juble over at første semester er over! Og så kommer det enda mer spennende fag neste semester 🙂 🙂 Du fortsetter å inspirere, Kamilla!

 7. Christina sier:

  Så sant!! 🙂 Det bare tok meg ganske mange år å innse det.. Du er best!! 🙂

 8. Guro Eriksen sier:

  Så gøy med nye (trenings)klær! Greit å ha det som motivasjonsfaktor liksom 😉

 9. Åååh, verdens fineste dock da! Må lage juledock nå jeg også! 😉

 10. Luisa sier:

  Det er alltid herlig å oppgradere treningsgarderoben, har lagt inn et par ting på ønskelisten i år så kanskje det blir oppgraderinger på denne jenta også 🙂 Stå på med lesingen, og som du sier, så har du plutselig juleferie og da kan du nyte den 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.