6 desember 2012 -- 19:48

Dere er de beste leserne noen kan be om! Tusen takk for alle de herlige kommentarene på forrige innlegg, og i det hele tatt alle de gode ordene dere tar dere tid til å legge igjen til meg hver dag. Er så takknemlig!

Dagen i dag har vært helt tipp-topp. Endelig er jeg ferdig med eksamen i kvantitativ metode! De siste dagene har jeg i grunnen følt meg ganske sikker på at jeg hadde skjønt pensum, så har ikke stresset veldig. Dermed har jeg også tatt meg masse tid til å svare dere, og det synes jeg er så hyggelig. Bare to eksamener igjen nå, så er jeg ferdig med alle åtte for dette semesteret. Skal bli så godt!

Lesepause, i dobbel betydning. Holder ikke på med noen skjønnlitterær bok nå i eksamenstiden, men det betyr ikke at det ikke er nok av andre ting å lese. Liker å lære, og det er mye interessant folk forsker på. Veldig mye uinteressant også, det er helt klart.

Har begynt å abonnere på Ren Mat, fra Grønn Hverdag.

For mange uker siden bestilte jeg meg noen vintertights på eBay, og de kom frem på et helt ypperlig tidspunkt.

I lesepausene har jeg gjort en del annet nyttig også, som for eksempel å fylle opp granola-lageret.

Vi er et firkløver som holder sammen på skolen, og ettersom oppgaver må leveres i grupper på 2-3 personer har vi delt kløveret i to. Så fra dag én på MH har Linn og jeg levert inn alle oppgavene våre sammen, og vi har i det hele tatt funnet ut at vi er to ganske artige skapninger, med like meninger og lik smak. På eksamen i dag hadde jeg med meg rød bodum-kopp og mini-shaker. Gjett hvem hadde med det samme! Hverdagsgleder, dere.

På vei fra eksamenslokalene, til SATS, møtte jeg på denne godgutten. Vel, altså, på plakat i hvert fall. Toro<3

Undertegnede, ferdig med dagens treningsøkt. Rygg og skuldre ble pumpet!

Dagens middag ligger godt plassert i magen. Nam nam!

Nå hører jeg på Bjørn Eidsvåg og drikker pepperkakete. Tenker å ta en tidlig kveld. Må bare få i meg litt frosne bringebær først, og prate litt mer med Lene på Skype. Håper dere har det bra!

Av Kamilla | 22 Kommentarer »
 1. Helene sier:

  Åå gøøy at jeg var inne her for ikke veldig lenge siden, for å så klikke meg inn igjen (for litt lunsj inspirasjon) og et nytt innlegg ligger klart! For en fin dag det ser ut som at du har hatt:):) Du gjør meg imponert med de studiene dine, gleder meg til studieteknikk-innlegget! I dag lagde jeg squashmuffins á la KamillaK, og sweet baby jesus så gode de var! Jeg er så utrolig glad i å lage mat og i å eksprimentere (spesielt med mange av de råvarene du bruker) og det passer seg jo helt perfekt at vi nettopp har fått KitchenAid med masse bra utstyr i hus, i tillegg til at jeg har bestillt masse godsaker fra iHerb som jeg kan kokkelere med!(lang setning wooops) Jeg er med andre ord skikkelig klar for å raide hele oppskriftsarkivet ditt, haha. Hurra!

  • Kamilla K sier:

   Så god du er! 😀 Tusen takk for den fine kommentaren.
   Squashmuffinsene er mye bedre enn de ser ut til – glad du oppdaget det 😉
   Gratulerer med KitchenAiden, og ikke minst utstyret til. Elsker kjøttkverna, osteriveren/mandelkverna – så praktiske!

 2. Astrid sier:

  Jeg blir så GLAD av å lese denne bloggen!!:)

 3. Marte sier:

  Den tightsen er så fin 🙂 hva søkte du på for å finne den?
  Har akkurat begynt med styrketrening selv, etter mange år med ensidig løping. Du har vært, og er, en stor inspirasjon for meg når det kommer til trening og kosthold, blir alltid glad når du har postet nye innlegg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Si det, det var vel winter tights eller christmas leggings eller noe sånt 😉 Bare søk og let litt, så finner du den nok. Kjøpte flere i samme slengen, så det blir nok ikke siste mønstrete tightsen dere ser her, hehe.
   Tusen takk for de fine ordene 🙂

 4. Astrid sier:

  Hvor har du kjøpt minishakeren og hvor mye rommer den?:)

 5. Cecilie Maria sier:

  Bjørn Eidsvåg er koselig! 😀 Og det er du også! 😉

  Gratulerer med 6 av 8 eksamener fullført, da! Jammen ikke verst! 8 stk, liksom… Hjelp! Men er det noen som takler det, så må det jo være deg, du som har så god innstilling! Thumbs up!

  • Kamilla K sier:

   Du er god du – som alltid. Og ja, Bjørn Eidsvåg er alltid koselig 🙂
   TAKK! Åh, jeg kjenner jeg begynner å bli ganske sliten, så det skal bli godt med ferie. Hjernen har jobbet på høygir over en så lang periode nå. Åtte eksamener tar på, men nå er det heldigvis bare litt over en uke igjen! 😀

 6. Luisa sier:

  Så herlig med en slik følelse før eksamen, det er tilfredsstillende hehe. Og sikkert herlig å være ferdig og kunne ta seg en pause og gjøre så mye koselige greier som du viser her, for det var rett og slett koselige bilder. Tror tightsen trakk opp koselighetsgraden, for den så veldig fin og god ut 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha 😀
   Ja, den er så søt. Var nervøs for at den, og de andre juletightsene jeg bestilte, ikke skulle komme frem før over jul, men bestilte for ganske lenge siden, så ble helt i ekstase da de kom samme dag som snøen landet i Oslo 😀

 7. Ingrid sier:

  Åtte!!? Hadde én, jeg.. Jeg er fryktelig lei av alle «herregud så pen du eer»-kommentarer, spesielt på facebook (og SPESIELT hos de yngre, alle har modellbilder og poserer fra barneskolealder. Feil fokus, kjære småjenter..). Nå skriver jeg meg helt bort. MEN, jeg må allikevel si at det var et herlig bilde av deg. Du ser så fornøyd og god ut! 🙂

 8. M!na sier:

  Whaat! Er det ikke tacofredag? Det er det her;) god helg fine deg! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hehe, dette innlegget er fra i går (se datoen) 😉 Men har ikke taco hver fredag lenger, synes ikke det er så stas etter flere år med den rutinen 😛 God helg!

 9. Guro Eriksen sier:

  Du vet det, Kamilla, at en god blogger fortjener gode lesere 😉
  Ha en fortsatt fin adventshelg, og kos deg masse med de du er glad i <3

 10. Helene sier:

  Kamilla! Jeg måå vite hvor jakken din er fra! Åååå :):) Så fin!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.