22 november 2012 -- 20:55

Hei bloggen.

I dag har jeg hatt en skikkelig bra dag. Det startet med at jeg ikke rakk bussen til trening. Pleier å gå når jeg har på treningsklær, og ta bussen når jeg har på dagligdagse klær. Bare en greie jeg har. I dag måtte jeg trosse regelen, og gå. Gadd ikke vente 14 minutter, når jeg heller kunne gå i plaskeregn. Med god musikk på ørene og en paraply å holde i, gjorde det ingenting. Hadde en deilig økt på SATS, og dro til biblioteket, bare for å finne ut at det ikke skulle åpne før om en halvtime. Vandret litt rundt, og så slapp jeg inn. Jobbet helt vanvittig effektivt og konsentrert – er helt overveldet over hvor mye jeg fikk gjort, og hvor mye jeg lærte. Kjempegøy! Så kom det en dame og sa «unnskyld, men nå stenger vi om ti minutter.» Så da gikk jeg til bussen, men fikk ikke komme på – den var stappfull. Ventet på neste, og kom meg hjem. Lagde god middag, og nå sitter jeg her, klar for å se en episode av ett eller annet før jeg sovner.

Poenget med å fortelle den lange historien om bussene jeg mistet, om regnet, om at jeg måtte vente, og starte det hele med at jeg har hatt en skikkelig bra dag? Humøret! Jeg er i så godt humør, og da gjør ikke slike ting noe som helst. Jeg har fått fine meldinger fra gode mennesker, jeg har spist god og sunn mat, jeg har fått trene, jeg har lest og lært interessante ting… Det er thanksgiving i statene i dag, og er det noe jeg er så er det takknemlig. For så utrolig mye, både store og små ting. Jeg liker å tenke på det jeg er takknemlig for hver kveld, men i dag har jeg følt litt ekstra på det underveis i dagen. Dere vet meg – da blir jeg litt ekstra rusa på eget liv.

Fra dagens leseøkt. Første eksamen er på mandag, det er bare å stå på.

Nå er jeg stappmett, så da passer det fint å gjøre klart et matinnlegg til dere, til i morgen. Fikk dessverre ikke tillatelse fra redcord til å bruke bildene jeg ønsket, så slyngeinnlegget er satt på vent til ubestemt/evig tid.

Apropos i morgen, så starter dagen med kroppsanalyse for min del, og så drar jeg til… biblioteket! Woho!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. M sier:

  HVILKEN bok er det du leser der? Hahhaha. Har samme eksamen som deg på mandag og kjenner ikke igjen boken. Uff :´)

  Du er det mest positive mennesket jeg vet om forresten. Godt det er noen som deg, hehe!

 2. Silje sier:

  God morgen ditt positive menneske <3 I like!

  Godt å høre at du ikke lar småting ødelegge dagen din, og heller legge vekt på det positive.. DET synes jeg også er viktig:) Istedet for å la sånne ting ødelegge dage, det er ikke verdt det.. Det går faktisk bare ut over deg selv, og de rundt deg!

  Håper du får en fin fredag vakre Kamilla <3

  Stor klem fra meg

 3. Silje sier:

  Jeg vurderer faktisk å slette bloggen min og begynne å blogge «selv», så lurer på om du har noen tips der? Jeg er jo egentlig litt grønn når det kommer til dette, og der jo at du har ditt eget domene.. Hadde blitt glad for det:)

 4. Guro Eriksen sier:

  Så bra at du ikke lar slike ting ødelegge resten av dagen (humøret) ditt. Det er en god egenskap du har fått 🙂
  Jeg er nok dessverre ikke like flink til og alltid tenke så positivt som deg da :p

 5. Thea sier:

  Hvilke bibliotek pleier du å sitte på? Merker at jeg trenger ro neste uke for å lese alt jeg vil, så hvis du har noen å anbefale blir jeg glad og takknemlig:-) Jeg går selv på MH og der blir litt mye lyd der når man trenger å konsentrere seg skikkelig!

 6. Signe sier:

  Hei Kamilla!
  Jeg er takknemlig for at du blogger, for at du er en sann inspirasjonskilde og for at du vil dele din glede, vektnedgang og treningstips med meg. Mye takket være deg har jeg orket å børste støvet av treningstøyet og ta tak i egen vekt og trening! Tusen takk for alt du deler og alle gode tips 🙂

  Håper du får en fantastisk helg og lykke til med eksamen, jeg er sikker på at du vil bestå med glans 🙂

  Signe

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.