12 november 2012 -- 8:13

Hei og god morgen!

Klare for ny uke? Det er jeg! Har hatt en fin helg, og kjenner jeg begynner å bli klar for juleferie. Det er jo bare eksamen, eksamen, eksamen nå, og hjernen jobber på høygir. I går lot jeg skrivingen ligge hele ettermiddagen, til fordel for baking, middag og bildefremvisning. To måneder siden jeg var i Istanbul, så det var gøy å vise frem de bildene, så fikk jeg sett ordentlig på dem igjen. Gode minner!

Det var jo farsdag i går, og jeg sto for desserten. Lagde en krydderkake som var så god at jeg allerede har planer om å lage den igjen i julen, også lagde jeg disse da… La ut bilde på Instagram, og fikk ordre om å legge ut oppskriften her, så den kommer i morgen. Peanut butter cups. Så gode! Sukkerfrie, såklart.

Nå skal jeg ta fatt på eksamensoppgaven som skal leveres denne uken. Deretter skal etterveksten bort, og i kveld blir det pilates. Hvis jeg tør å gå til og fra SATS i mørket da, haha.

Dere vet at hvis dere trener to ganger i uken, så er det 104 treningsøkter i året? Det er ganske mye bedre enn 0.

Ønsker alle en sprek og god mandag! Vi snakkes!

Av Kamilla | 26 Kommentarer »
 1. Trille sier:

  Åh, det hørtes ut som en perfekt søndag. Skulle ønske jeg fikk være hjemme med pappa på farsdagen. Men, han hadde barnebarn på besøk, og jeg fikk Skype med ham. 🙂
  De småkakene så innmari gode ut, så gleder meg til oppskrift i morgen. 🙂
  Det kan være skummelt å gå til og fra steder i mørket, men allier deg med en god venn du kan snakke med på telefonen. 🙂 Eller kanskje noen vil gå mot deg på turen hjem? 🙂
  Vet du, jeg sa nesten akkurat det til venninna mi i går; Om man trener en gang i uka, så er det 52 økter. Det høres så lite ut, mens 104 høres så innmari mye mer ut, uten at det koster så veldig mye mer. 🙂 Så glad for at det er treningssenter både på hotellet og i leiligheten der jeg skal i jula. Hurra! 🙂

  • Kamilla K sier:

   52 er GANSKE mye bedre enn 0 da?! Og det er bare én gang i uka 😀 104 økter synes jeg høres skikkelig mye ut, selv om jeg ikke synes to ganger i uken høres spesielt mye ut. Artig tankegang 😛

   Å få noen til å møte meg på veien har jeg benyttet meg mye av. Prate i telefonen synes jeg egentlig ikke er så beroligende, men nå liker jeg ikke å prate i telefonen i utgangspunktet da… 😉 Har blitt flinkere til å gå/løpe i mørket, heldigvis – og det har aldri skjedd noe som helst! *bankibordet*

 2. Gleder meg til oppskriften på peanut butter cupsene 🙂
  Ha en strålende uke, fineste K!

 3. Charlotte sier:

  Hei Kamilla!
  Jeg har fulgt bloggen din en god stund og blir så utrolig inspirert. Slikt fører med seg noen spørsmål… Jeg har planer om å begynne på treningssenter 1 desember (pga penger) og jeg har så å si aldri trent før, men vil vel si at jeg er slank fra før.. lurer liksom på, hva skal jeg begynne med? Hvor skal jeg starte? Er litt lost på den fronten… Håper du svarer! Fant ikke mailen din..
  Stå på videre :-))

  • Kamilla K sier:

   Hei! Mailen min står i øverst i margen til høyre 😉
   Spennende med innmelding på treningssenter, håper du kommer til å trives der, og at du kommer til å benytte deg aktivt av medlemsskapet! 🙂
   Mitt beste tips er å kontakte de som jobber der. Nå vet jo ikke jeg hvilket senter det er snakk om, men på SATS er det for eksempel gratis treningsveiledning, så da kan de som jobber der ta en prat med deg, finne noen mål som er realistiske for deg, og så sette opp et program for hvordan du kan nå dette. Slikt tror jeg er gull verdt, og veldig motiverende, hvis man er litt overveldet av mulighetene. Bare å spørre mer, så hjelper jeg så godt jeg kan! 🙂 Er litt vanskelig når jeg ikke vet helt hva du går til, men det vet du kanskje ikke selv heller, hehe.
   Stå på, du òg!

   • Charlotte sier:

    Vi har dessverre ikke sats her jeg bor så skal derfor begynne på et treningssenter som heter Evo. Vet ikke om du har hørt om det? Det er ihvertfall ingen som jobber der så du må klare deg selv.. jeg kan få en personlig trener der, men det var litt dyrt.. så ja! Er vel kanskje bare å prøve seg frem? Men lurer på hvor lenge de øktene dine varer, med bare styrke? Og kan man ha så mange øvelser på ben som man vil, eller ja? Tusen takk for svar 🙂 Hyggelig at du tar deg tid til å svare leserne dine opp i alt eksamensstyret!

    • Kamilla K sier:

     Ah, ja, Evo kjenner jeg til, det er det over alt synes jeg 😛
     Personlig trener er dyrt, så det skjønner jeg at du ikke vil bruke penger på!
     Jeg vil rett og slett anbefale deg denne: http://fitnessbloggen.no/styrketrening-for-nybegynnere/
     Der er det veldig, veldig mye god info, som både nybegynnere og erfarne bør lese i ny og ne 🙂
     Øktene mine varierer litt alt ettersom hvor lange pauser jeg tar, om jeg trener sammen med noen, og ikke minst hvilken muskelgruppe jeg trener, men snittet er vel på en times tid, kanskje bittelitt mer 😉
     Hyggelig det settes pris på. Har sittet med eksamen til nå (klokken er ti), og er ganske utslitt, så NÅ må jeg sove! Håper dette hjalp deg noe 🙂

     • Charlotte sier:

      Åh, tusen takk for svar! Du er herlig, du 🙂 Masse lykke til med eksamen og sov godt! Skal titte innom linken du sendte. Ha en flott uke videre 🙂

 4. Luisa sier:

  De ser så yummy ut de peanut butter cupsene 🙂

 5. Mia sier:

  Blir så glad av å gå inn på bloggen din, perfekte starten på dagen 🙂

 6. L sier:

  Gleder meg til oppskrift!! Kan vi få oppskrift på krydderkaken en gang også? 😀

 7. Therese sier:

  Kjenner jeg gleder meg til oppskrift- du lager alltid så mye godt! 😀
  Håper du har hatt en strålende mandag, Kamilla! 🙂

 8. Helene sier:

  Fin funfact! Håper du har hatt en braaa mandag hittil, Kamilla! Hvilket Oslo område bor du i? Sentrum?

 9. Ååå, du er så flink Kamilla! Du er en av de som absolutt motiverer meg super masse til å trene! Jeg har jo til og med begynt å like det! Du er super inspirerende og jeg har lest bloggen din fra før du begynte å trene! Siden du tok så mye fine bilder! Herlig å se hvor sinnsykt stor framgang du har hatt – sinnsykt motiverende og jeg vil ikke være noe dårligere 😛 hehe

  • Kamilla K sier:

   Å, den kommentaren gjorde meg glad. Selv om jeg savner å ta så vanvittig mye bilder til tider… Menmen, i morgen kommer det skogsbilder igjen, så NOE er det jo?! 😀
   Takk for at du la igjen det der, satte jeg veldig pris på 🙂 Og kos deg videre med treningen!

 10. Linn sier:

  For et fint innlegg å starte uken med! Peanut butter cups høres kjempegodt ut (særlig siden jeg nettopp har hatt i meg en Atkins Caramel Nut Chew Bar – NAM! – og har skikkelig lyst på peanøtt-ting akkurat nå), gleder meg til oppskriften. Må bare huske peanøttsmøret.

  Ha en fin uke!

  (Ser at du skal flytte, flytt til mitt treningssenter da, så kan jeg få litt av peppen din, trenger’e! Selv om å lese gjennom bloggen her hjalp masse, fy flate for en jobb du har gjort med deg selv! Grattis!)

  • Kamilla K sier:

   HAHA åh, den kommentaren der elsket jeg 😆
   Hvilket senter er ditt senter? Jeg gir ikke bort peppen min (I LOVE IT), men jeg kan selvsagt smitte – det gjør jeg stadig vekk!
   Takk for fine ord – sånt er veldig stas!
   Ha en fin uke! 🙂

   • Linn sier:

    Elixia Ringnes Park 😉 Lov til å håpe 😉 Men du er jo SATSer, så sjansen er vel ikke så stor 😉 Du skal få ha peppen din, Kamilla – og JA, den smitter!

    • Kamilla K sier:

     Ah, jeg fortsetter å være en SATSer, gitt 😉 Blir faktisk naboen til et senter med helt fantastiske åpningstider, så det gleder jeg meg veldig til!
     Godt jeg kan klare å smitte litt via verdensveven!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.