9 november 2012 -- 12:53

Dere er gode, altså. Til tross for at jeg føler at noen misforsto meg bittelitt i forrige innlegg, var det fint å lese gjennom kommentarene deres. Dro på smilebåndet av flere av dem – bare det at noen tar seg tid til å legge igjen noen ord her gjør meg så glad. Jeg føler jeg får litt ekstra kontakt med dere når det blir toveiskommunikasjon, ikke bare meg og statistikken. Takknemlig for å ha så gode lesere, det er ingen selvfølge.

Siste innspurt av semesteret er godt i gang. En del av meg er overveldet av hvor mye det er å gjøre, og en annen del av meg tar det hele med klunkende ro. Fokuserer på én ting av gangen, gjør så godt jeg kan, prøver å få frem det viktigste, fokuserer på metode og teori, med god oppbygging av tekst og et ordentlig språk. Ting ordner seg!

Etter åtte og en halv times søvn la jeg bak meg litt over elleve og en halv km med løping, og har nå satt meg ned med proteinkaffe og te, og skal ta fatt på eksamen i markedsundersøkelser. God fredag til alle!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. samovaren sier:

  har ikke vært innom her på en stund (har ligget litt på latsiden med blogglesinga), og jeg må si at jeg ble helt satt ut av bildet over. du ser KJEMPEBRA UT! <3 😀

 2. Miriam sier:

  Hvor er jakka di fra? Den var NAIS:)

 3. Maja sier:

  LYKKE TIL med eksamen!! 😀 Det klarer du galant, frøken. <3

 4. Elise sier:

  fine kamilla! åh, jeg er så dårlig til å kommentere for tiden. lykke til med eksamen! jeg har det helt likt, jeg tar alt veldig med ro, mens noen gang blir jeg litt stresset når jeg tenker på alt jeg må gjøre! men det går nok bra 🙂

 5. christine sier:

  Finfinfin!! Lykke til med eksamen, stjerna 🙂

 6. Silje sier:

  GOD morgen Kamilla <3

  Først: Du ser jo så utrolig bra ut, elsket det bildet over her. . Nice:)

  Hva er det du studerer?:) Tror ikke jeg har fått det med meg, ligger litt etter på blogglesing for tiden. . Har rett og slett ikke tid, men i dag TAR jeg meg litt tid:)

  Du er flink til å trene mellom slagen da, DET hjelper både på motivasjonen og mer til det, keep up the good work!

  Ha en flott lørdag:)

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk! 🙂
   Studerer markedsføring, er halvveis i bachelorgraden nå. Har tidligere studert ett år med media og ett år med ernæring 😉

 7. Silje sier:

  Må bare si at jeg ELSKER designet ditt også, herlig <3

 8. Luisa sier:

  Så fin du er med kjole!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.