5 november 2012 -- 21:43

Hei bloggen! I dag har jeg fått gjort masse, uten å stresse, og det føles bra. Startet dagen med å skrive disposisjon til en eksamensoppgave, også fant jeg litt relevant pensum.

Så bar det av gårde til trening, for å pumpe bryst og armer. Er flaut svak i brystet, men økte faktisk i én øvelse, så det var jo en liten opptur. Mål innen året er omme er å bli sterkere i brystet. Skal nok gå bra!

Deretter dro jeg direkte til Deichmanske, for å lese om kvalitativ metode i fem timer.

Siden biblioteket ligger på et kjøpesenter med en Sunkost-butikk, gikk jeg selvsagt ikke derfra tomhendt. Har en dunk med kokosolje stående, men av praktiske årsaker ville jeg ha et mindre glass i tillegg, så da ble det det. Også måtte jeg, etter overbevisning fra Linnéa, kjøpe te. Gleder meg til å smake på den i morgen!

Neimen, hallo der.

Jeg ferdes for det meste med trikken, men ettersom t-banen stopper utenfor senteret tok jeg den til byen.

Vel fremme innså jeg at jeg hadde beregnet litt vel god tid (noe jeg alltid gjør – å komme for sent til noe er UAKTUELT), så da gikk jeg like gjerne innom noen butikker. Og vet du hva, bloggen? På GT har de noen Balenciaga-kopier som virkelig burde vært ulovlige.

Gikk videre, og fant denne godsaken, som fikk bli med meg.

Gikk og hentet en venninne på jobben, før vi gikk videre for å møte flere venninner på…

Vapiano! Elsker, elsker, elsker det stedet. Anbefales virkelig. Er så glad for at de har åpnet restaurant i Oslo!

Til og med doen der er koselig, haha.

En fin og meningsfylt dag. Nå venter loppekassa. Natta, bloggen!

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. kine emelie sier:

  åh, så fin jakke! hvor mye koster den? ^^

 2. Linnea sier:

  Woah! Liker du den ikke, DA. (Ps. jeg bruker masse suketter, men tror det er fordi jeg alltid har brukt masse suketter.)

 3. Luisa sier:

  Herlig med slike dager søta, når man får gjort mye uten å stresse. Den verste følelsen i verden er stress (etter redsel så klart). Nå skal jeg opp på treningssenteret og pumpe bryst og armer, weee gleder meg 😀

 4. Cecilie Maria sier:

  For en koselig dag! 😀

  Er det ekte saueskinn i jakken? Ser superdeilig ut!

  At du er flaut svak i brystet har jeg litt vanskelig for å tro på, hehe, men det er jo kjekt å sette seg mål om å bli sterkere! 😀

 5. MaritBE sier:

  Fine bilder 😉 Den teen der er jeg spent på hvordan smaker! Du får si ifra 😉

 6. Elise sier:

  HERREGUD for en inspirasjon du er. Tidlig oppe, masse trening og flink student. Det virker som at du har funnet ditt «trivselsliv», og det inspirerer hvertfall meg til å ta tak i egen hverdag.

  • Kamilla K sier:

   Den kommentaren der gjorde meg rett og slett utrolig glad. Ordet «trivelsliv» fant veien til hjerterota, hvis det går an å si. Det nyeste innlegget er inspirert av din kommentar 🙂 Takk, Elise! Håper du får en fin torsdag, og at du får tatt tak i egen hverdag, som du så fint skriver. Små steg er gjerne nøkkelen 😉

 7. Eatwithlove sier:

  Den teen er kjempegod! Hadde helt glemt den ut, har faktisk noen poser igjen av pakken jeg kjøpte sist;)

 8. Guro Eriksen sier:

  Det ser ut som om du har hatt en veldig fin dag da 🙂

 9. Camilla sier:

  Hei,
  Jakken du har kjøpt er så fin! Kan jeg få vite hvor du har kjøpt den, og hvor mye den kostet? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.