26 november 2012 -- 17:19

Heihei! Okei, nå koker jeg nesten over av glede. For det første er det mandag, og bare det gjør meg glad. Elsker mandager. I tillegg er jeg nå ferdig med fem av åtte eksamener for dette semesteret, og endelig ser jeg juleferien i det fjerne. Som om ikke det var nok så fikk vi tilbake den andre eksamensoppgaven i dag, som Linn og jeg trodde vi hadde gjennomført litt på halv fem. Vi var så lei av oppgaven til slutt, så vi orket ikke lese gjennom før vi leverte. Nå er det altså en «bestått» og en B så langt dette halvåret. *gledesdans*

For å berike dette innlegget med mer godt humør: noen bilder fra en skogstur bror, Øya og jeg var på for ca ett år siden. Vel, tretten måneder. Masse gjørme, deilig vær, og pinnekasting fra start til slutt. Norsk natur, dere…

Håper hver og en av dere har en strålende mandag! Nå stikker jeg til SATS for litt kos med mølla og pilates. Nettopp spist god laksemiddag, så jeg bobler nesten over av energi. Hejhej!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Guro Eriksen sier:

  Gratulerer med kjempebra karakter!

 2. Amalie sier:

  Gratulerer med bra resultat! 🙂 Jeg lurte egentlig litt på hva du synes om denne middagen: en kyllingfilet, brokkoli, og saus laget av creme fraiche og norzolaost med en halv grønnsaksbuljong (varmet opp i kjele). I mine øyne er dette LCHF deluxe, masse fett i sausen osv, men er den egentlig… sunn/bra for kroppen? Etter å ha spist denne til middag, som forøvrig anbefales – den er KJEMPEGOD, føler jeg meg ikke så sunn. Dette er mitt problem med LCHF, føler jeg spiser så mye fett og kjenner ikke følelsen av «supersunn» mat i kroppen. Spent på å høre hva du tenker om denne middagen, rett og slett fordi den er så ekstremgod og jeg vil helst kunne spise den uten dårlig samvittighet:)

  • Kamilla K sier:

   Takker!

   Altså, nå aner jo ikke jeg noe om hvilke mengder du bruker, så jeg synes det er vanskelig å si. Hvis det ikke føles bra for kroppen så tror jeg egentlig det er det du bør følge, i hvert fall ville jeg gjort det selv. Stusser over bare én kyllingfilet, og kanskje litt lite grønnsaker?! Selv ville jeg nok økt til to fileter og lagt til flere grønnsaker, og sett an sausemengden derfra, men nå bruker jeg sånn ca. aldri saus da, så kan ikke helt se for meg hva som er vanlige mengder å bruke 😛 Beklager så vagt svar, men jeg holder ved det jeg skrev, om at hvis det ikke føles sunt/bra så er det kanskje en indikator på at menyen bør revurderes. Du kan jo spise det samme, bare forandre forholdene litt?! 🙂

 3. Ingrid sier:

  Åh, herlig bilde av skitne Øyabein! Du er fantastisk positiv, takk for det 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hihi, ja, da var jeg ganske fortvila, men hun skylte det heldigvis frivillig av i nærmeste bekk 😀
   Takk for at du setter pris på min energi – det gir meg bare mer av den!

 4. Ida M sier:

  Gratulerer med B! Er det mulighet for spørsmålsrunde snart? Bobler over av motivasjon når jeg leser bloggen din og har jo _selvfølgelig_ spørsmål 😀

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk! 🙂
   Det kan jeg godt ha, men du kan selvsagt også bare stille spørsmål i kommentarfeltet, og be meg lage eget innlegg om det, så gjør jeg det! Men spørsmålsrunde er ingen dum idé – jeg kan godt ha det en dag… 🙂

 5. Luisa sier:

  Gratulerer Kamilla! Det er en super følelse å ha gjort det bra 🙂 Lykke til videre med eksamenene, og Plutselig nyter du juleferien med god samvittighet! Herlige bilder <3

 6. Silje sier:

  Åhh, hurra for en super karakter, den følelsen er så deilig <3

  Jeg håper jeg sitter igjen med den følelsen neste mandag også.. "håper håper"..

  Din positivitet smitter over på oss andre, fortsett med det, LOVE IT!:)

  Kjempefine bilder også, elsker naturen, og bildene blir så mye finere når man tar de ute!!

  Ha en flott tirsdag fine, spreke Kamilla <3

 7. Stå på de siste 3 eksamenene nå, utrolig gøy at de til nå har gått bra 🙂

 8. Gratulerer med bra karakter! 🙂 Sånn så det ut da jeg og Rambo var på tur i helga, gjørmete og fælt, men alikevel så deilig! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.