2 november 2012 -- 17:11

Gjett hvem som ankom byen i går! Tor-Arne! *gledeshyl* Var så godt å se ham igjen!

Tidenes beste salat: «Protein Plus» på Emil & Samuel.

Aftenposten…

Postgirobygget…

Gatekunst #1

Gatekunst #2

Gatekunst #3

Fant grønnkål! Skjønner ikke hvorfor det er så få butikker som har grønnkål, det er jo sesong?! Vel, jeg fikk i hvert fall kjøpt noen pakker, så nå skal det bli ekstra god næring i både salater og chips.

Fancy arkitektur i den nye delen av byen.

GJENSYNSGLEDE! Bare halvannen måned igjen til neste gang. Da står skitur på planen.

Nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg (evighetsprosjekt) og komme meg av gårde. GOD HELG!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Guro Eriksen sier:

  Så fint at du endelig fikk se ham igjen! Tenker nok dere skal ut på noe gøy sammen i dag da! 😉

 2. Maja sier:

  Goooood helg til deg også, fineste Kamilla! 😀 Må være herlig å ha Tor-Arne i byen igjen. 🙂 Har selv bestevenninnen på besøk i helgen fra Trondheim, og jeg gleder meg SÅNN til å gi henne en gigantisk klem!

 3. Så koselig, ha en super helg! 🙂

 4. Linn sier:

  Goood helg, fineste Kamilla!

  GRØNNKÅL! Det har jeg leita over alt etter! Hvorfor er det så vanskelig å finne, for fader?

  • Kamilla K sier:

   <3
   Jeg er så forbauset over mangelen på grønnkål i butikkene! Det er sesong, og fortsatt er det bare Meny og Jacobs som har?! Ikke engang innvandrerbutikken her (som er STOR) har det, til tross for at de har sikkert tyve andre typer kål og grønne blader. Merkelige greier. Meny har i hvert fall, så det er jo bra ;)
   GOD HELG!

 5. Luisa sier:

  Å så gøy med fint gjensyn 😀 Herlige bilder av gatekunst og deilig mat! Jeg elsker slike salater, vi har en ganske lik på Ostehuset her, min absolutte favoritt!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.