Way up north

Lørdag var skogsdag for søster, Øya og meg. Gikk ut døra hjemme kl ni, og kom tilbake rundt seks. En anelse sliten, men med en fin dag i Nordmarka bak meg. Ganske vått i marka for tiden, så vi endte opp med å måtte snu et stykke inn på to stier, etter å ha blitt våte på føttene. Kunne selvsagt gått med fjellstøvler, men komforten ved joggesko er verdt å måtte gå litt på grusvei her og der, synes vi. Og med riktige sokker tørker man jo fort.

Da vi var på en sti mellom Frognerseteren og Tryvann begynte det å snø! Viktig å kle godt på seg fremover.

Halla, Øya, koser du deg på tur?

Noen ville innom Nordmarkskapellet, hehe. Litt tidlig å stoppe der, så vi gikk videre.

Fornøyd jente i fine omgivelser.

“Det rundstykket ditt med leverpostei smakte veldig godt… Har du mer?” Haha, Øya vet å sjarmere søster.

Spisepause på Kobberhaughytta. Hjemmelagde lavkarborundstykker med salami og gulost, pluss en boks med paprika og gulrøtter. Og te, såklart.

Godt med litt påfyll.

På’n igjen.

En godbit var på sin plass da vi kom til Ullevålseter, på vei hjemover.

Fremme ved Sognsvann!

Var så heldig at jeg fikk servert to av mine favoritter; rå laks og stekt asparges, til middag på lørdag. Både smaksløker og mage ble veldig glade for det. Også var det ganske deilig med ti timers søvn etterpå…

Ønsker dere alle en flott uke! Her er mandagsgleden på plass, og jeg skal straks komme i gang med dagen.

16 kommentarer til “Way up north

 1. Maja

  Ååååh! Ser ut som en FANTASTISK herlig tur! Og Øya må jo ha de peneste øynene en hund noensinne har hatt. <3 Ha en superduper mandag, fine Kamilla, og koooos deg!

  Svar
 2. Cecilie Lykke

  Så koselig å gå sånne lange turer i marka. Selv er jeg kjempedårlig på dette, men du får meg til å ville ta på meg fjellskoene og ut i skogen 🙂

  Svar
 3. Astrid

  åååå har du oppskrift på de rundstykkene?:) Så ut som en herlig tur. Norsk natur er nydelig!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Godt spørsmål, hehe. Jeg har flere oppskrifter liggende, og er en smule usikker på hvilken av dem jeg endte opp med å bruke, men jeg skal uansett lage igjen en dag snart, så da kan jeg jo alltids slenge ut oppskriften på de jeg ender opp med å lage 😉 Brukte nesten bare “vanlige” ingredienser i hvert fall 😀

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Herlig! Tenker jeg baker i løpet av denne uken. Håper det i hvert fall! Studerte ernæring ett år, har lest en del forskning om det, og generell erfaring 😉 Er ikke superstreng, som mange andre, men vet godt hvor grensa mi ligger 🙂

   Svar
 4. Maja

  Btw…! Hihi! Nå er jeg nettopp ferdig med tidenes benøkt (for ikke å snakke om høstens første innendørsøkt) inspirert av deg! 😀 Var så gele i bena etterpå at jeg holdt på å tryne i trappen til garderoben fordi lårmusklene sviktet. ;D

  Svar
 5. Luisa

  Så kos! Vet du hva, jeg tittet på bildene før jeg leste teksten over og så tenkte jeg “Tar Øya bilde av Kamilla?” hahaha 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *