10 oktober 2012 -- 9:17

God dag, fintfolk! Åh, jeg er så støl i dag. Hadde en knallgod benøkt før skolen i går. Økten Tor-Arne og jeg tidligere har brukt omtrent 80 minutter på, utførte jeg på rundt 45 minutter! Hva skal/kan man gjøre i pausene? Er vant til å prate og danse, hehe. Fikk meg ny venn da (sjokk). På torsdag er Thea med igjen, så det blir bra.

I dag står det seks timer med forelesninger på min plan. Har heldigvis sovet veldig godt, og laget god matpakke, i tillegg til at jeg liker fagene, så det skal nok gå fint. At jeg har på meg kjole, nye sko, og at det er sol, skader jo heller ikke på holdningen til dagen. Positivt fokus er gull verdt i så mange sammenhenger!

Instagram-bilde fra i går: 75 kg markløft.

Ønsker dere alle en flott dag videre! Sunne valg, godt humør og bra holdning, det får være dagens ord. Visste dere at det er «verdensdagen for psykisk helse» i dag? Selv om det kan se ut til at folk har det bra trenger ikke dette nødvendigvis å være sannheten. Ta vare på de gode menneskene rundt dere, og vis at dere setter pris på dem!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Fine ord på slutten der 🙂 Åh stølhet etter benøkt, deilig hihi. Jeg har det slik at jeg trenger støtte for å sette meg ned. Hadde benøkt i dag så da får jeg vel bare glede meg til i morgen og fredag :p Ha en fin dag søta!

 2. Maja sier:

  Veldig, veldig sant det du skriver på slutten, og så flott at du også er med på å spre ordet om Verdensdagen! 😀 Det er trist men dessverre så alt for sant, at psykiske lidelser fortsatt er et veldig stort tabu. Heldigvis har vi sånt som Verdensdagen for psykisk helse som forhåpentligvis er med på å bidra til mer og mer åpenhet rundt mental helse, og dermed også mindre tabu! 🙂

 3. Deilig å være litt støl og da, føle at kroppen har blitt brukt 🙂
  Herlig med sol, er så deilig og motiverende med fint vær!

 4. Cecilie Maria sier:

  Da har du jobbet godt og effektivt! Selv om det er koselig å «vimse» i pausene om man har noen å vimse med! 😀

  Jeg hadde sikkert ikke klart å løfte den 75-kilos stangen engang, haha! 😛

  • Kamilla K sier:

   Liker å vimse med folk jeg kjenner, hihi 😆 Eller de ansatte på SATS (som jeg forøvrig også nå kjenner).
   Den er ikke så lett, gitt. Gøy å få den opp 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.