Trening uke 43

 • Mandag: Styrke bryst (benkpress, skrå hantelpress, flyes, hantelcurl, hammer curl, tricepspress, rope pushdown) og 3,5 km på mølla (17 min)
 • Tirsdag: Styrke ben (knebøy, tåhev, frontbøy, bulgarsk splittbøy, strakmark, ettbens mark) og pikes i redcord på omvendt bosu
 • Onsdag: Langkjøring – 17,1 km (1t 32 min)
 • Torsdag: Styrke rygg og skuldre (Foroverlent roing, skulderpress, sideløft, enarms skulderpress, enarms hantelroing, nedtrekk, sittende roing, rygghev, clean and press) og 80 min gåtur
 • Fredag: Nada
 • Lørdag: 16,8 km gåtur i skog og mark
 • Søndag: 11,25 km surreløping på mølla (58:50)
Kort oppsummering for uken, er litt giddalaus i dag. Dere kjenner greia; hvis dere er virkelig nysgjerrige kan dere alltids følge meg på Fitocracy. Helt passe fornøyd med øktene. Styrke på hele kroppen og ca. 32 km løping.

I morgen starter vi med blanke ark, og jeg har innstilt meg på en litt annerledes treningsuke. Spørs om jeg gidder å gjennomføre den da, er veldig komfortabel med programmet jeg har nå. Og dere, til helgen kommer Tor-Arne til Norge. Gleder meg! Håper dere er fornøyde med ukens innsats! God søndag videre.

11 kommentarer til “Trening uke 43

 1. L

  Du er maskin! Det er vel ikke snø i Oslo enda, så nyt uteløpingen til de grader! God søndag, Kamilla:)

  Svar
 2. Cecilie Maria

  Alltid så kjekt med treningsoppsummeringene dine! Du står på! Tror jeg må sette opp min egen også, – nå når jeg tenker tilbake aner jeg ikke hva jeg har gjort denne uken, hehe! Men har da skriblet det ned, så da får jeg heller prøve å sette det i system nå i etterkant!

  Men æææ så ekkel den er den redcord-dingsen! Hehe. Jeg ville ikke rørt den med en skotupp en gang! *ler*

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Haha, bra det er litt givende, for jeg tenker stadig vekk “HVEM bryr seg om dette?” når jeg publiserer, haha.
   Ganske lurt å skive ned, enten på mobilen, pcen, i en blokk… Ett eller annet! Så kan man holde oversikt over fremgang, innsats og ikke minst er det en flott måte å inspirere seg selv på! 😉
   Redcorden på det ene senteret “mitt” er så slitt at det er til å grine av! Redcord så et av bildene mine av den på Instagram og sa de skulle kontakte SATS, haha 😆 På tide å minne dem på det på nytt!

   Svar
   1. Cecilie Maria

    Hehe, jeg bryr meg ihvertfall! 😀 Og virker jo definitivt som andre gjør det også!

    Haha, ja, du får nesten minne dem på det på nytt, for med en redcordslynge i den tilstanden er de litt dårlig reklame for seg selv! Du er ihvertfall meget flink som bruker den likevel, jeg måtte ha funnet et alternativ, hehe!

    Svar
    1. Kamilla K Innleggsforfatter

     Hehe, koselig det 🙂
     Ja, dårlig reklame for redcord, flaut for sats, og ubehagelig for kundene. Jeg bryr meg lite, så lenge den gjør det den skal, men tenker at alt utstyr skal være i orden, og det kan man jo ikke helt si at den der er 😛

     Svar
 3. Luisa

  Jeg har hatt en fin treningsuke, men kunne vært bedre. Selve øktene har vært bra, men har irritert meg over småting som andre folk, ubehagelig genser osv :p Gleder meg til å starte med blanke ark i morgen!

  Svar
 4. Thea

  Ikke verst altså!! Denne uken har ikke vært optimal for meg treningsmessig, men slik har jeg forstått at det blir fremover med så mye eksamensstress… Er ikke bare bare å være førsteårsstudent:p Det ble 3 treningsøkter på meg, men to av de var på 2 timer så det er jo litt bra da!:-) Er redd neste uke blir likedan, men din løping inspirerer meg så vi får se om jeg ikke prøver meg på en liten joggetur! Det er iallefall raskere å få til enn å dra til sats!:-) Ha en fin uke!!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Lykke til! 🙂 Prioriteringer er nøkkelordet, jeg har troen på at du klarer både eksamensperioden og trening med glans, hvis du går inn for det! Ha en fin dag, og uke.

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hei! Det varierer etter hvilken øvelse det er, og hvilken dag i treningsprogrammet det er, men sjekk ut tidligere treningslogger i kategorien “trening” hvis du vil se nærmere 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *