26 oktober 2012 -- 8:05

Haha, i går gjorde jeg klart et innlegg om treningsmusikk, et innlegg om matpakketips, og et innlegg om iHerbfavorittene mine. Hva gjorde jeg etter å ha lagret innleggene? La meg. Uten å publisere ett eneste av dem. Kanskje jeg var sliten etter en lang dag, tenker du. Neida, i går var en ganske lite effektiv dag hos meg, sammenlignet med andre dager, men jeg prioriterer leggetid før sånn ca. alt annet.

Startet dagen med litt oppgaveskriving, og en del lesing av kosthold- og treningsartikler, før jeg kom meg ned på SATS for en økt på rygg og skuldre. Gikk derfra ganske irritert, og med tanken om at det burde vært opptaksprøve for å få lov til å gå ut døra om morgenen. Hvis du ikke eier folkeskikk, og er egoistisk så det renner, da kan du spare oss andre for ditt nærvær. Med andre ord ble ikke treningen så topp som den pleier å gjøre, for jeg ble jagd vekk fra der jeg sto. Ristet av meg tankene, og gikk heller til grønnsakssjappa for å handle sunn mat.

I går var det sooool i Oslo! Litt utpå dagen fant jeg ut at jeg skulle benytte meg av finværet, og i samme slengen skulle venninna mi til trening, så da fulgte jeg henne. Vi bor definitivt nærmest SATS, men hun er medlem hos dere-ser-hvor (pga kjæresten og moren trener der), og dit er det over dobbelt så langt, så da ble det en ganske god tur, på nesten halvannen time totalt.

Grønn juice og iHerb-pakker. Urtete med pepperkakesmak går ned på høykant for tiden.

Da gjenstår det vel bare å ønske dere en herlig fredag! For min del er det en forelesning på planen i dag, før det selvsagt blir taco til middag, og baking i kveld. God helg!

Av Kamilla | 24 Kommentarer »
 1. Tina sier:

  Disse pepperkaketeene, smaker de ordentlig/kraftig eller er det bare sånn skviptøvsmak?

 2. Linnea sier:

  Bestilte de to teene der selv i går, gleder meg til å smake! Anbefaler deg også yogi-tea sin Choco-te. HERREGUD den er god!

 3. Alice sier:

  Jammed duuuu…da kan jo du bare publisere de innleggene i dag/kveld eller i løpet av helgen? Håper de ikke har blitt slettet? Matpakketips og treningsmusikk-tips tas hvertfall hjertelig i mot fra denne kanten, uansett når de kommer 😀

  Ha en fin fredag! Taco høres herlig ut!

  Klem

 4. Linn sier:

  Ja, publisere, publisere! Jeg sluker alle innleggene dine rått og vil alltid ha mer. Haha. Du er så imponerende! Da jeg lå og slumret i sengen på onsdag morgen og sjekket Instagram i halvsøvne så jeg bildet du hadde lagt ut av en beksvart gate. Da var det bare å komme seg ut av dyna, no excuses. Du motiverer så utrolig mye, Kamilla! Fredagsklem

  • Kamilla K sier:

   Haha, liker holdingen! 😉
   HURRA! Sånt liker jeg veldig, veldig godt! 😉
   Tusen takk for de herlige ordene, tar dem til meg med et stort smil.
   Fredagsklem tilbake

 5. Hater frekke folk på treningssenter. Lov å vise folkeskikk uansett tid på døgnet!
  Har enda ikke fått testet pepperkake-teen, men det skal jeg gå gjort. Ha en super fredag 😀

 6. trude sier:

  bake fredag? 🙂 gleder meg til å se hva du skal lage, det blir sikkert fort en bakehelg på meg og etter eg har lest innleggene dine!

 7. L sier:

  Frekke og sure folk… Bah…. Ha en deilig fredagskveld, Kamilla! 🙂

 8. Guro Eriksen sier:

  Åååh, de te-boksene dine ser så koselige ut! Hvis de er like gode som de ser fine ut, så tror jeg at jeg må bestille meg slike jeg óg 😉
  God helg tilbake til deg Kamilla! Håper du får en fin helg, med noen fine gå/løpeturer 🙂

 9. Karoline sier:

  Bestilte akkurat teen med smak av pepperkake! Gleder meg til den kommer i posten 😀

 10. Luisa sier:

  Uff slike folk ass.. Men du er jo så god, og jeg håper dagen din har vært fin!

 11. Cathinka sier:

  Må si jeg blir inspirert!

 12. Marte sier:

  Hvorfor liker du Sats bedre enn Elixia?

 13. MaggieMq sier:

  Sorry, men grønn juice så greit ikke godt ut..
  Pepperkakete? Wuah.. Det hørtes neste litt ut som om det var noe jeg måtte prøve..
  🙂
  Bra blogg, du har herved fått en ny leser 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.