9 oktober 2012 -- 20:19

Gjør dere klar for et innlegg mettet på egg, kalsium og vitaminer!

Pannekaker av egg, atkins bakemiks, fiberhusk, vann, stevia, kanel og kardemomme. Servert med skyr skogsbær&vanilje, toppet med bringebær, blåbær og sukrin+.

Like pannekaker som over, med sukkerfritt bringebærsyltetøy, skyr vanilje med bringebær og sukrin+, og mango.

De beste pannekakene i historien av pannekaker! Jeg har jo juicemaskin fra Wilfa, og jeg prøver ofte å få brukt fruktkjøttet til noe, i stedet for å kaste det. Blander det inn i kjøttkaker, steker det med andre grønnsaker, blander det med skyr osv. Men  så fant jeg ut at jeg kunne blande det i pannekakerøren, og kjære vene så godt, friskt og saftig det ble! Juicen lagde jeg som vanlig av en del gulrøtter og et grønt eple. Dette skal gjentas, helt klart! Hadde rikelig med kanel og kardemomme i røren, så det smakte som en blanding av eplekake og gulrotkake.

Cottage cheese, tyrkisk yoghurt, skyr blåbær&vanilje, frosne bringebær, og blåbær.

Cottage cheese og frosne bringebær.

Tunfiskkarbonader (tunfisk, egg, tyrkisk yoghurt, gulrot, hvitløk, sennep og urtesalt), osteflarn (revet ost stekt på 200 grader i ca 8 min), agurk, stekt asparges, tomat, søtpotetmos og paprika.

Skyr vanilje, usøtet soyamelk, frosne bringebær, frossen mango, linfrø og solsikkekjerner.

Kyllingfilet kvernet til kyllingkjøttdeig, stekt med hakkede tomater og krydder. I form i ovnen, med ost over. Servert med asparges, brokkoli og agurk.

Salat av spinat, ruccola, tomat, egg, babybel, valnøtter, og kyllingkjøttdeig (rester).

Cottage cheese, skyr skogsbær&vanilje, frosne bringebær, og blåbær.

Egg, skinkeost, kalkunskinke, gulost, brokkoli, paprika, tomat og agurk.

Skyr mango, golean frokostblanding, kiwi og frosne bringebær.

Av Kamilla | 20 Kommentarer »
 1. Cecilie sier:

  Hei Kamilla:-) Jeg har tatt en kroppsanalyse og ut fra den så trenger jeg å øke proteininntaket. Jeg lurte derfor på om du kan anbefale et proteinpulver? Gjerne et som er god på smak også. Anbefaler du å kjøpe dette fra iherb? På forhånd takk for svar! 🙂 ha en fin kveld videre!

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂 Haha, da bør du komme hit en dag eller to, her går det proteiner ned på høykant. Har sikkert for høyt inntak 😛
   Over til spørsmålet – jeg har vært innom mange forskjellige merker og varianter, men har landet helt på 100% Whey Gold Standard. Brukt opp flere dunker med det, hehe. Kjøper både på iHerb (link) og på gymgrossisten (link) (og i Sverige). God kvalitet og gode smaker. Prøvde «cookies and cream» men den synes jeg ble litt for kvalm. Har kjøpt «extreme milk chocolate» en god del ganger (har den nå), i tillegg til vanilje og jordbær 😉 Alle disse har vært veldig gode, synes jeg.
   Håper dette hjalp! God kveld til deg 🙂

   • Cecilie sier:

    He, he ja det hadde vært noe! 😉 takk for svar, skal definitivt teste ut det! Forresten, drikker du pulveret som shake eller blander du det med kesam e.l?

    • Kamilla K sier:

     Pleier faktisk bare blande det med litt vann i en skål, og spise det som en slags sjokoladedessert 😉 Men en scoop blandet med cottage cheese er også veeeeeldig godt, og da får du jo i deg bøttevis med proteiner 😛

 2. Får vann i munnen jeg <3

 3. Ingrid sier:

  Elsker elsker matinnleggene dine… Tunfiskkarbonader skal definitivt prøves! Det er jo til og med studentøkonomivennlig!

 4. Maria sier:

  herreguuuud så mye godt du lager! inspirasjon til tusen 😀

 5. Tina sier:

  Jeg digger måltidene dine hvor helt «random» ting er satt sammen, sånn som på bildet 6 og 11. Evt. når man har forskjellig restermat sånn at man spiser forskjellige retter i ett måltid, om du skjønner Loove it 😀

 6. I sier:

  Jeg har oppdaget en ny matting, det er sånn Sprett Kesam (det er blåbærkesam for barn…). Det er kanskje ikke noe man burde spise hver dag, men den er innmari god på smak! Med cottage cheese er det akkurat som riskrem. Kanskje egentlig litt bedre, siden tradisjonell riskrem er i søteste laget. Så viss du blir lei skyr og cottage cheese-blandingene, smaker den veldig godt!

  • Kamilla K sier:

   6% sukker 😛 Måtte sjekke, hehe. Er dessverre ganske lei kesam, men blåbærkesam hørtes jo absolutt ikke dumt ut 😉 Liker navnet og designet på pakken, skulle vært mer slikt artig for oss ikke-helt-voksne òg 😉

 7. Luisa sier:

  Åh Kamilla, jeg blir så sulten! Godt at det er middag om ikke altfor lenge haha! Du bruker mye kyllingkjøttdeig, jeg har liksom alltid hørt at det er bare er det «dårlige» fra kyllingen osv. Jeg syns egentlig ikke det smaker så aller verst. Her hos oss går det helst i karbonadedeig. Ja, det var bare litt random tankespinn :p Men nam! Skal lage osteflarn i dag, tror det kommer til å falle i smak 🙂

  • Kamilla K sier:

   Kverner som regel min egen kyllingkjøttdeig, har kjøttkvern til KitchenAid-maskinen min 😉 Veldig raskt og enkelt, også slipper man vann, salt og slikt i tillegg…
   Kos deg! 🙂

 8. elisejb sier:

  Snakk om vann i munnen!! Så utrolig mye god mat! Tusen takk for inspirasjon og tips 🙂 Du er flink!

 9. Maria sier:

  Hei Kamilla,
  Fikk så lyst til å prøve tumfiskkarbonader. Kan
  Du fortelle hvordan du lager dem? Ser jo ingredienser her, men mengde og fremgangsmåte ?
  Hilsen Maria

  • Kamilla K sier:

   Hei! Jeg har ikke skrevet ned hvilke mål jeg brukte for disse, men har laget tunfiskkarbonader en del ganger, og oppskriften lyder ca. slik: 1 boks tunfisk (jeg bruker den i vann fra rema), 1 egg, 1 revet gulrot, 1 fedd hvitløk, 1 ss tyrkisk yoghurt, 1 ss dijonsennep, og ca 1/2 ts urtesalt. Bland alt sammen, form til karbonader, og stek i panne til de er gylne 😉 Håper dette hjalp deg litt mer, og at maten smaker. Det er veldig, veldig godt! Du kan godt sløyfe yoghurten, det er det ofte jeg gjør.

   • Maria sier:

    Takk Kamilla!
    Skal definitivt teste ut! Spent på om det faller i smak hos samboeren :p
    Ha ei super uke!!! 🙂

 10. Gunnhild sier:

  Så masse deilig mat Kamilla! 😀 Hvordan er smaken på Atkins pannekake mixen ? Tviler på det vil smake som pannekaker man er vant til fra før… Men sikkert ikke så veldig dumt gi det et forsøk 😛 Ha en fin torsdag!

  • Kamilla K sier:

   Jeg har som regel kanel og kardemomme i røra, ev. annen smak, og det «overdøver» jo det meste, så jeg kan ikke si jeg har lagt merke til at den smaker noe som helst 😛
   FIN torsdag til deg òg 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.