1 september 2012 -- 8:45

Supermario! Ingen over, ingen ved siden av.

Gårsdagens antrekk for skole og matvareshopping. Her nytes en kaffekopp i sengen, før det er tid for trening av bryst og armer med Tor-Arne. Så blir det muligens en titt på flyshowet, før jeg skal lage middag til tre. Og helt sikkert litt skolearbeid, ikke en dag uten. Skal pønske ut meny på vei hjem fra trening, det er da jeg gjør min beste matplanlegging. God helg!

Og dere! Hvis dere printer ut DENNE kupongen så får dere 50% avslag på Dolce Gusto Circolo og Piccolo kaffekapselmaskiner hos Norsk Kaffeinformasjon sin stand, og på Kitch’n på Aker Brygge i dag! Selv har jeg den sistnevnte modellen, og bruker den hver dag. Anbefales! Print, lever, kjøp, drikk.

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Ingvild sier:

  Omg, for en kul t-skjorte! Hvor har du kjøpt den? 🙂

 2. Elisabeth (fetche) sier:

  Åh, jeg digget antrekket!

 3. E sier:

  Så sant, så sant! Jeg har også mario t-skjorte, og tvspill som jeg kan kose meg med når jeg føler meg barnslig 🙂
  Det hadde vært spennende(syns jeg hvertfall) å lese om hvordan du arbeider med studiene, alltid greit med nye tips når man studerer selv.

  • Kamilla K sier:

   Kommer nok ikke til å skrive noe om det. Er veldig strukturert, og har funnet et mønster som passer veldig bra for meg. Folk må nesten finne sine metoder 😉

 4. Cecilie Maria sier:

  Du er så fresh!! 😀 Kjempetøft antrekk!

  Planen for dagen høres veldig bra ut, – enjoy!

 5. Susanne sier:

  Supermario! <3

 6. Linn sier:

  Så fine bein du har!
  Treningsglede og livsglede – du inspirerer!!
  God helg til deg flinke Kamilla 🙂

 7. Karoline sier:

  Åå, digger t-skjorta 😀

 8. Luisa sier:

  Elsker antrekket 😀 Tee’en er jo helt fantastisk!

 9. Camilla sier:

  Så bra du ser ut! 🙂
  Og den T.shorta de var jo bare helt konge!

 10. Digger singleten! FREEEESH!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.