9 september 2012 -- 8:34

God morgen! Ville bare stikke innom for å ønske dere en herlig søndag. Her har dagen startet tidlig (som vanlig), og snart går turen til skogen. Ny hårfarge, ny bok, ny dag, og nye muligheter. Snakkes senere, med oppsummering av treningsuken. Kos dere så lenge 🙂

20120909-083210.jpg

20120909-083219.jpg

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Vis oss hårfargen da ! 🙂 god tur <3

 2. Maja sier:

  Ny hårfarge!? :O Ikke blond Kamilla lenger?

 3. Cecilie Maria sier:

  Ha en nydelig dag! Gleder meg til å se håret ditt!

  (PS: Boken er kjempegod og gøy å lese!)

 4. Mariann sier:

  Hei!
  Dette har ikke så mye med dette innlegget å gjøre, men jeg spør likevel 🙂 du trener jo veldig mye, og jeg regner med du har noen tightser du liker bedre enn andre. Mine sklir alltid og er ikke så gode lenger. Har du noen du anbefaler? Tenkte jeg skulle høre før jeg svir av 700 kr;) er kompresjonstigtser verdt pengene?:-)

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Jeg trener styrke i tights fra Nike, og løper i tights fra 2XU. Veldig fornøyd med alle, til hvert sitt formål! Hender jeg løper i vanlig tights også såklart, men som regel kompresjon 😉 Kjøper du riktig størrelse så glir de vel ikke ned?! Kanskje de bare er veldig slitte og slappe? 🙂 Vanskelig å avgjøre om det kommer til å være verdt pengene for deg, det må du nesten vurdere selv.

   • Mariann sier:

    Okei:) tusen takk for svar. De er nok bare slitte – selvfølgelig alle på en gang :p tror nok jeg skal prøve med en kompresjonstights:)

 5. June Sundet sier:

  Har så lyst å lese denne boken, så du må gjerne fortelle om den 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.