29 september 2012 -- 14:39

Hei, dere! Nok en uke er snart over, hvor blir tiden av? En uke siden jeg var Istanbul. Føler jeg kom hjem i går, men samtidig at jeg har vært hjemme i flere måneder. Sånn går det når «to do»-listen er lang, og man har satt «hva er meningen med livet»-tenkingen på fullgir. Vel, jeg nyter livet uansett, og liker å tenke at det er en mening med alt som skjer, selv om det kan være vanskelig å se det i øyeblikket.

I dag startet dagen med kaffe fra Pingu, og lesing om Instagram i D2 fra i går.

Jeg sto foran døra til SATS fem min før åpningstid, og til min store glede så fikk jeg komme inn, og starte økta. Så da ble det noen mareritt-intervaller, som vi kan ta mer om i morgen. Knallfornøyd med egen innsats. Men ingen helgeøkt uten å bli satt ut av hva andre driver med på treningssenteret, eller hva? Folk…

Vel hjemme var det tid for et litt uvanlig måltid. Fikk så veldig lyst på suppe, så da var det bare å lage det. Med en liten snacks-tallerken til: aspargesbønner, paprika og sprøstekt salami. For et sært måltid! Godt likevel.

Også dette ligger godt plassert i magen min. Elsker at ica selger frosne mangobiter. De er gode, og tiner raskt.

Nå må jeg rydde kjøkkenet, og skrive litt på en oppgave, før jeg starter på dagens middag, som skal serveres til mamma og pappa. Har ikke sett dem på over to uker, så det blir koselig. Desserten er klar:

God helg til dere alle!

Også håper jeg at alle fra Nordstrand sender noen heia-tanker til Christina. I det jeg skriver dette er hun i hvert fall videre i finalen, så da er det bare å krysse fingrene. Finalen begynner kl. 16.

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Herlig 🙂

 2. Ulrikke sier:

  Skulle ønske jeg var så flink til å trene som deg. Det hadde vært noe!

 3. Tina sier:

  Du er ikke alene ang. mangobitene. Genialt! Ha en fin lørdag 🙂

 4. Thea sier:

  Det er så gøy å lese bloggen din altså!:) Sånne aspargesbønner er altså så godt, og takk for at du minnet meg på det, for det vil jeg ha med i woken i dag! Nam nam:-) Åå, mine foreldre kommer også hjem i dag, det blir litt kos selv om jeg nyter å være alene også da!!:) Ha en fortreffelig helg Kamilla!

 5. Kristine sier:

  Så mye godt da frøken 🙂
  God helg!

 6. Cecilie Maria sier:

  Gleder meg til å høre om intervallene! Intervaller er gøy! 😀 Og du er så flink å nå nye høyder, jeg blir stadig superimponert! Din sprekus!

  Ha en koselig familiemiddag!

 7. Lill sier:

  Hva er desserten laget av?! Såg helt nydelig ut, YUM!

 8. HerreGUD så mye digg mat! Og er det kikertmuffins jeg ser? 🙂
  Kos deg masse i kveld, fineste Kamilla.

 9. Caroline sier:

  Kjenner til tankene om «meningen med livet». Tror nesten det hører høsten til. .

  Ville bare sende deg en klem og ønske deg en god søndag <3

  • Kamilla K sier:

   Det kan nok stemme. Utrolig hva som skjer med oss psykisk bare noen minutter mer av døgnet blir mørklagt.
   Stor klem tilbake, fine deg <3 God søndag, kos deg med mann og fine firbeinte!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.