13 september 2012 -- 8:10

Cottage cheese, skyr appelsin&mango, bringebær og mango.

Hjemmelagde kjøttboller i hjemmelaget tomatsaus (storfavoritt – se oppskrift under), quinoa, salat, blomkål- og brokkolipuré.

Kjøttboller av kyllingkjøttdeig, hakket spinat, egg, fiberhusk og krydder (salt, pepper og pizzakrydder). Stekt i ovn på 200 grader i ca 20 min. Tomatsaus av løk, hvitløk, hakkede tomater på boks (med chili), sukkerfri ketchup, vann og krydder (pepper, paprika, chili, oregano og litt mer chili). Fres løk og hvitløk i pannen, ha oppi alt det andre, og la stå på lav varme. Ha i kjøttbollene, og la det hele putre i minst en halvtime. Genial restemat, lag mye!

Skyr blåbær&vanilje med jordbær, blåbær og Sukrin+.

Sterk kyllingsuppe (se oppskrift under), hjemmelagde «knekkebrød» og guacamole.

Kyllingsuppe av 2 ss rapsolje, 1/2 hakket rødløk, 3 fedd hvitløk, 1/2 hakket chili, 1 ss revet ingefær, 1 revet gulrot, 1 revet eple, karri, grønnsaksbuljong (blandet ut i ca 1 liter vann), litt kremfløte og kyllingfileter.

Fres løk, hvitløk og chili i olje. Tilsett revet gulrot og eple, sammen med utblandet grønnsaksbuljong og karri. Når kyllingfiletene er ferdigstekt (200 grader i 25 min) deles de i biter, og puttes i suppen, sammen med kremfløten. Ha i litt mer karri, chili og pepper, og la det hele stå en stund.

Skogsturbensin: cottage cheese, skyr bringebær&granateple, store havregryn, sukkerfritt aprikos- og ferskensyltetøy, bringebær. Te, Purely Greens Max-shot, trankapsler.

Hjemmelagde «knekkebrød» med ost, salami og agurk. Egg og grønnsaker.

Stekt kylling og grønnsaker. Så godt, så enkelt og så sunt!

Ønsker dere alle en alle tiders torsdag! Her står rygg- og skulderøkt med Thea og Tor-Arne på planen, før Martin og jeg skal leke selgere i «forhandling og påvirkning» på skolen. Ikke min kopp med te, men skal vel komme meg gjennom det óg. Har med meg supergod lunsj, så får ha det som belønning! Vi blogges!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Da var middagen idag bestemt, kjøttboller og blomkål/potetmos. Hvis ikke jeg har mye energi til årets første seriekamp etter det måltidet så vet jeg ikke 😀

 2. Heisann Kamilla ! Du lager så mye godt du,mm.. Jeg lurte på en ting.. Det nærmerer seg helg og lurte på det skader og ha seg en godtedag i uken når man spiser kjempe sunt og trener opptil 2 ganger for dagen resten av uken? Jeg er veldig streng med meg selv og lurer på om jeg da kommer til og legge på meg eller noe av en godtedag i uken?? Du er herlig 🙂 Klem

  • Kamilla K sier:

   Hei! Å spise godteri en kveld i uken synes jeg ikke du skal nøle med, så flink som du er. Kroppen kommer nok til å takle det veldig fint 😉 God helg, søte. Klem tilbake

 3. Luisa sier:

  Herlig 🙂 Gleder meg til frokost allerede nå! Blir alltid så sulten av disse innleggene dine :p

 4. Elise sier:

  Du er virkelig en stor inspirasjon! Kjempeflink er du!! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.