18 september 2012 -- 23:50

20120919-004223.jpg

20120919-004355.jpg

20120919-004424.jpg

Startet dagen med en treningsøkt i intet mindre enn 32 grader. Ble svett bare av å være i rommet! Løp, og hadde sirkeltrening, mens vi svettet som aldri før. Ellers har dagen bestått av mat og shopping (Nike og Topshop <3), og en bedre middag, med vin, høyt oppe i etasjene. Nå er det på tide å sove, for i morgen har vi mye på planen. Den ene sære tingen, etter den andre. Håper alt er bra i Norge!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Ida sier:

  Tyrkisk te er nam!!
  Måtte kjøpe med både sånne glass og teen sist gang jeg var der nede 🙂
  Gleder meg til å treffe deg igjen når du er hjemme!

 2. Cecilie Maria sier:

  Åh, grøss, 32 grader? Ikke verst!

  Have fun!

  • Kamilla K sier:

   Man ble svett bare av å gå inn i rommet! Sikkert ikke det sunneste, men føltes litt deilig. Musklene ble varme på få minutter.
   Klem <3

 3. christine sier:

  Håper du koser deg <3

 4. L sier:

  Kooos deg, Kamilla!
  Bli litt brun for meg også, haha 🙂

 5. Vilde sier:

  Jeg må virkelig si at jeg blir veldig inspirert av deg! Det siste året har jeg lagt på meg nesten 8 kg, og etter at jeg har begynt å lese bloggen din igjen føler jeg at jeg virkelig må gjøre noe med det!

  Så tusen takk for at du deler alt dette med oss, og du ser kjempebra ut! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åh, slike kommentarer blir jeg så glad av! Å kunne inspirere og motivere er virkelig noe jeg liker. Lykke til! Og tusen, tusen takk! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.