3 september 2012 -- 18:35

Noen bilder fra i går og i dag. Har så mange fine mennesker i livet mitt, og her er to av dem.

Supersmarte Ida ble jeg kjent med på språkreise i 2005 faktisk, haha. Kaffe på operataket, og en liten gåtur til Middelalderparken. Koselig! Og takket være tips fra denne jenta skal jeg lage blåbærsuppe denne uken. Nam!

Kaffe med solstråla mi, Mailen, på Tjuvholmen i dag. En liten tur bortom den nye stranden, og skulpturgreiene, før vi måtte gå til National for å komme oss av gårde. Mailen hadde nemlig en avtale hun måtte rekke. Med bassisten i The Killers… Jeg derimot, dro hjem for å lage middag (som ble supergod), mens jeg hørte på Mr. Brightside. Nesten like kult som Mailen sin avtale, sånn hvis man virkelig går inn for å se det.

Håper dere har hatt en flott start på uken! Det har jeg. Skulle egentlig ha treningsfri, men vi kan vel alle tenke oss hvordan det gikk? Haha. Kos dere resten av dagen!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Så ut som en koselig dag! Er så fint å sitte ute ved havna når sola skinner 🙂

 2. Maja sier:

  Ser ut som du har hatt en helt fantastisk dag, da! 😀 Og herlighet…avtale med bassisten i The Killers!? Lucky bastard! ;p

 3. Ser ut som en herlig dag 🙂 Flotte bilder <3

 4. Luisa sier:

  Fine bilder av deg, venninner og Oslo 🙂 For en herlig dag!

 5. Ida sier:

  Gleder meg til oppskrift på Kamillas hjemmelagede blåbærsuppe!! Den blir garantert bedre enn den svenske ferdigposen, haha!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.