Dark temptation

Siste kvelden i Istanbul. Fantastisk utsikt, deilig mat, god drikke, masse latter, god stemning, og litt for mye dans. Dere vet når man driver med sine dagligdagse ting, og så plutselig får man et bilde i hodet av noe som skjedde en kveld noen dager i forveien, også må man stoppe med det man driver med for heller å kollapse av latter? Vel, på vei til trening i dag tidlig skjedde det meg. Var heldigvis ingen rundt meg, må ha sett helt snålt ut. Hahaha…

Vel fremme på trening. Elsker å ha SATS for meg selv. Beintreningen gikk knakandes bra! Så bar det til 7/11 for å fylle på månedskortet, og deretter gikk turen til banken, for et møte som gikk over all forventning. Smågruet meg litt på forhånd, så det var deilig. Gikk innom posten og butikken på vei hjem. Pakker er gøy!

Har bland annet fått denne kartongen. Grønn te med sitronjuice, søtet med stevia. Frisk og god, med lite kalorier. På matbutikken ble det de faste ånei-kjøleskapet-er-tomt-tingene, og vel hjemme var det bare å slå seg ned med skolearbeid, frokost, og en kopp med den nye kaffen til DolceGusto-maskinen/pingu, fra Zoegas.

Det har blitt noen kopper med te i løpet av dagen også, noe må man jo gjøre for å holde varme i kroppen. Har lest ferdig det jeg skulle om forhandlinger, forbrukersosiologi og markedsundersøkelser, så nå venter økonomioppgaver. Woho! Har laget litt god snacks: gulrøtter og dip (rømme + krydder). Ha en finfin dag!

14 kommentarer til “Dark temptation

 1. Maja

  Den isteen er så GOD! 😀 De har den på Rimi’en her hos oss også, og hvis jeg vil ha en skikkelig treat så går jeg for den. 🙂 Forsåvidt nysgjerrig på dette møtet ditt med banken, selv om jeg har en liiiiiiten anelse om hva det dreier seg om. ;D

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Okei, to ting:
   1: Ja, den er god! 😀 Så perfekt søtet synes jeg.
   2: Hvordan i alle verdens dager kan du ha en anelse om det? 😆 Hva pønsker du på, Majamor? 😀

   Svar
 2. Anne

  Så flink og effektiv du er!:) Jeg har et litt snodig spørsmål: hvordan holder du tennene dine så fine og hvite? Jeg føler mine tenner blir gule med en gang jeg rører en kopp med kaffe eller te. Noen tips?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Det er da ikke noe snodig spørsmål. Er over gjennomsnittlig opptatt av å ha hvite tenner, så det spørsmålet er helt i mine baner 😉 Jeg brukte klassiske WhiteStrips i april 2009, og så har de rett og slett holdt seg helt unormalt bra! Komisk at du spurte, for jeg sa til en venn tidligere i dag at jeg vurderer å kjøre en ny slik runde, for de er ikke kritthvite lenger. Men venter nok litt 😉 Hvite tenner er så fint! 🙂 Er nøye med tannstell til daglig også da, det hjelper nok.

   Svar
   1. Anne

    Hehe, takk for svar! Tror jeg skal prøve noe i den duren:-) Nå skal jeg ut og løpe intervaller i skogen med voffsen. Gleder meg!:-)

    Svar
 3. Kaja

  Du lager og har så utrolig mye god mat og treningstips!
  Kan du ikke komme å fylle opp mitt kjøleskap også? 🙂

  Får alltid så mye inspirasjon av å lese bloggen din! Takk 🙂

  Svar
 4. Elise

  Jeg har en følelse på at noen skal kjøpe seg leilighet – er jeg langt unna? 😛 Kan jo slenge på at jeg er innom her hver dag. Har lest bloggen din siden 2008. Du gir meg så mye inspirasjon til å bli en bedre utgave av meg selv 🙂 Fortsett sånn!

  Svar
 5. Cecilie Maria

  Du er så flink å ta bilder fra hverdagen! Kjempekjekt å se slike snapshots! Og så er du så flink og effektiv med tiden din. Thumbs up!

  Ha en deilig kveld søta! 😀

  Svar
 6. Karoline

  Du, jeg lurte på en ting. Betaler man toll på matvarer man bestiller fra iherb? Tenkte å kanskje bestille sånne Atkins-barer derfra 🙂 Har ikke du bestilt de før?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Samme regler som all netthandel: over 200 kr – da må du betale merverdiavgift. Toll er det vel ikke på stort mer enn klær og andre tekstiler… Masse gode atkins-barer, jeg har stadig dem i hus! 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *