27 august 2012 -- 10:12

Uff, i går gråt jeg meg faktisk i søvn. Anbefales på ingen måte. Hadde vært for meg selv hele dagen, og jeg var helt utslitt av mine egne idiotiske tanker. Våknet heldigvis til mitt faste mandagshumør – glad, og klar for en ny uke. Og hva er vel bedre enn å starte uken med å bake? Nå er jeg i hvert fall klar for en bra matpakkeuke.

LCHF-rundstykker på gang.

Min frokost i dag.

Så godt! Vil dere ha oppskriften, kanskje? Veldig enkel, og alle ingrediensene er faktisk mulig å få kjøpt på Meny og Jacobs. Men skal du på en annen butikk må du nok innom helsekosten også. Uansett: ingen iHerb-ting!

Sliten i øynene, hehe. Dagens tredje kopp med grønn te. Nå må jeg skifte – Østmarka venter!

Ønsker alle en flott mandag, og en bra uke videre. Dere er så gode. Takk for alle de fine ordene dere skriver til meg, dag etter dag. Føler jeg kjenner flere av dere, uten at jeg egentlig aner hvem dere er. Igjen – takk!

Av Kamilla | 39 Kommentarer »
 1. KristineS sier:

  Ha en fiiiiin mandag, Kamilla. Blir sikkert en fantastisk tur i Østmarka i dette herlige været. Skulle gitt mye for å bytte ut kontoret med en herlig tur ute i marka i dag 😉

  Ja takk til oppskrift!! 🙂

 2. Maren sier:

  Jaaa til oppskrift!

  (Og neeiii til å gråte seg i søvn 🙁 Håper alt forblir bedre! )

 3. Det så ut som en skikkelig bra frokost! Jeg har allerede rukket lønsj.:) Håper du får en strålende dag!

 4. Siri sier:

  Uff, det er ikke noe særlig å gråte seg i søvn. Kan være godt å bare å få det ut, og være klar for ny dag idag 🙂 Ser ut som du er det ihvertfall! Håper du får en fantastisk dag kjære Kamilla 🙂

 5. NYTO sier:

  Rundstykkene såg utrolig gode ut! Oppskrift sier eg ja takk til! 🙂

 6. Tess sier:

  Herregud så nydelig du er! Men off, jeg unner deg virkelig ikke å gråte deg i søvn, men av og til blir det slik.. Håper du føler deg bedre – har lyst til å gi deg en klem!

  Jeg tar gjerne i mot oppskrift, alt du lager er så godt! Hihi, ha en strålende mandag! 😀

 7. Luisa sier:

  Så bra at du våknet med ditt vanlige mandagshumør, for det smitter! Ha en fin dag søta! Skal bake meg noen knekkiser selv nå, deilig å ha alt på stell til resten av uken 😉

 8. A. sier:

  Alle har vel slike dager der alt bare er fælt.. Men ikke noe gøy såklart. Det hjelper å få det ut 🙂

  Ja til oppskrift, forresten 🙂

 9. Maja sier:

  Det så ut som en HERLIG frokost! 😀 Har selv nettopp storkost meg med lunsj av hjemmebakte rundstykker og plommer fra hagen. Riktignok ikke lavkarbo, men veldig sunt og godt uansett! 😉 Du får kose deg MASSE på tur i Østmarka, og løpe deg vekk fra de kjipe tankene! <3

 10. Trille sier:

  Åhe, Kamilla! Slike kvelder er ikke noe man har lyst på! Virtuell klem din vei! 🙂
  Godt at du er i vanlig mandagsform nå, da. <3
  Rundstykkene så innmari gode ut. Oppskrift, jatakk! 😀

 11. Kristin sier:

  Våre egne tanker kan være våre egen verste fiende, men heldigvis kan vi påvirke de i riktig retning igjen 🙂 Tankens kraft…..

  I et tidligere innlegg svarte du på noen spørsmål bl.a om lchf, og jeg har nesten nettopp lagt om kostholdet, så jeg lurer på om du har noen bøker å anbefale?? Det finnes jo så utallig mange forskjellige der ute, og vet ikke helt hvilke jeg skal velge.

  Håper du får en fin dag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Tankenes kraft er helt fantastisk, i alle retninger! 🙂
   Jeg vil anbefale deg å sjekke ut bøkene til forlaget Lille Måne (link), de har mye bra lchf!
   Håper du har en finfin mandag 🙂

 12. Mariann sier:

  Nei, huffa – det er ikke noe hyggelig å ha det slik. Jammen bra at ting ser lysere ut idag. God tur ut, jeg nyter fineværet her i Bergen også 😀

 13. Ingunn sier:

  Ja takk til oppskrift! 🙂

 14. Karoline sier:

  Jaaa, jeg vil ha oppskrift! (Da får jeg kjøpt ingrediensene på jobben)

 15. Gunnhild sier:

  Jatakk til oppskrift!! Vurderer sterkt legge om kostholdet til lavkarbo….
  Har du merket flere helsefordeler enn vekttall? Du ser fantastisk ut!! Håper uken blir bra! God klem

  • Kamilla K sier:

   Først og fremst: LES deg opp på det først! Alt for mange begir seg ut på det uten å vite en brøkdel av det de bør, og det synes jeg er litt skummelt. Mange uheldige kombinasjoner av kosthold der ute… Personlig har jeg mer energi, fått litt finere hud, synes maten er bedre, slipper rumling i mage og hals på forelesning (seriøst den beste fordelen, jeg har ikke ord), søtsuget har tatt farvel (utrolig uvant), og jeg holder meg mett mye lenger… Noen av de fordelene jeg liker best!
   TAKK! Klem tilbake 🙂

 16. trude sier:

  oppskrift takk! humøret mitt ble bare bedre når eg ser slike positive mennesker som deg kamilla, ønsker deg en strålende uke 🙂

 17. L sier:

  Huff, håper alt er bra med deg nå 🙂 Må bare si det igjen: du ser så fantastisk ut, Kamilla! Så frisk, sunn og… Nydelig! Ha en god mandag videre 🙂

 18. Rebecca sier:

  Hei! Wow, for en motivasjon. Jeg har sittet å lest bloggen din i flere timer nå, og du er virkelig flink og dette er virkelig motiverende! Kanskje du kan hjelpe meg med å bli det samme. Vil gjerne ned ca 10 kg, men jeg får det ikke til. Har prøvd alt mulig, men gir alltid opp etter en liten stund og spiser på meg de kiloene jeg har gått ned. Holder som oftest bare ut i to uker, før jeg ikke orker mer slanking. Motivasjonen er bra i starten, men hvordan klarer du å holde den oppe? Spesielt i starten…? Hvordan lærte du å trene styrke? Når jeg trener styrke prøver jeg ofte litt forskjellige apparater, men vet ikke om jeg gjør det rett. Ps, youre my fitspiration!

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Takk for de fine ordene! 🙂
   Jeg har vært der så latterlig mange ganger selv, men da har jeg også hatt samme innstilling som deg. Nemlig «slanking». For meg var det noe nytt å se på det som en livsstilsendring – vanene med sunn mat og trening skal vare livet ut! Jeg var lei av å holde på sånn frem og tilbake, og tok rett og slett grep om egen helse med en aldri så liten jernhånd. Ikke gå for tøft ut, da er fallhøyden stor. Ta små grep i hverdagen, og tenk at det du får igjen for det er så VANVITTIG bra! Les tipsene mine her. Livskvaliteten blir en annen, det er jeg overbevist om.
   Styrketrening har jeg lært av et par kompiser. Vil anbefale deg å spørre noen på senteret der du trener, for å gjøre øvelsene feil kan dessverre slå hardt tilbake på deg selv… Lykke til!

   • Rebecca sier:

    Tusen takk for tips, søte deg!! Jeg er så lei av å begynne på nytt, men skal prøve det jeg ikke har prøvd før- nemlig å se på det som en livsstilsendring istedenfor slanking. Takk for gode råd, skal definitivt lese bloggen din videre :):):)

 19. Ingrid sier:

  God mandag til deg også! Drittdager er ikke til å unngå, men det går alltid over 🙂

 20. Sigrun sier:

  Du ser fantastisk ut, Kamilla! 🙂

 21. Tess sier:

  Hihihi, legger igjen en kommentar til jeg, for jeg kommer ikke over hvor awesome den shortsen du har på deg på bildene er!

  • Kamilla K sier:

   Hahahahaha, fantastisk! Har den faktisk på meg nå óg, det er min daffe-hjemme-shorts. Ganske så awesome på alle mulige måter 😀

 22. Hanne Nilsen sier:

  Åååå, må bare få kommentere noe fint her! Jeg begynte nylig å lese bloggen din, og hadde ikke helt fått med meg at du hadde blitt så flink! Men da jeg fikk opp det bilde fra 2010 og det bilde fra 2012 på instagram, da var jeg målløs! Du er jo så flink 🙂 Super inspirasjon, skal opp av sengen nå etter en lang dag på skolen, dra med meg min mor og far opp på fjellet, takket være deg! Håper du får til et innlegg med matpakketips, hadde vært fantastisk 🙂 Går første året på videregående, og sliter litt med hva jeg skal ta med meg, boller på kiwi frister jo ganske mye når alle andre kjøper det.. hehe. Men hvor fikk du kjøpt det «matpakke» settet? Ha en strålende uke!!

 23. Guro Eriksen sier:

  Mandager er alltid fine dager til «å starte på ny». Så da var det jo bra at du følte deg bedre i dag 🙂

 24. S sier:

  Du er så FIN! 🙂

 25. Ingvild sier:

  Du er veldig veldig veldig fin, Kamilla!
  Ønsker deg en super uke 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.