12 august 2012 -- 21:32

Herlig treningsuke, til tross for at jeg har trent alene. Deilig å vite at jeg er så godt inne i rutiner og har så mye treningglede og motivasjon, ettersom tiden nærmer seg for at Tor-Arne flytter. Hadde vært litt kjedelig hvis hans flytting gjorde at jeg ikke hadde turt å trene like tung styrke, eller noe slikt.

 • Mandag: 8,2 km løping + 55 min pilates
 • Tirsdag: Styrke ben
 • Onsdag: 8.5 km gåtur
 • Torsdag: Styrke rygg og skuldre + 10,4 km gåtur
 • Fredag: Styrke bryst og armer
 • Lørdag: 6 km gåtur + 12,9 km gåtur
 • Søndag: 6 km gåtur + 13,4 km skogstur

Styrkeøktene har vært få, men tunge og gode. Mye gåing – det har vært så deilig sommervær!

Få ting er så deilig som å starte en uke med å dusje ned mølla med svette!

1. Garderobemoro. 2. Markløft-pause. 3. Litt mer markløft-pause. 4. Heismoro.

Sykt mange folk på SATS da…

Torsdagsturens utsikt. Ganske grei, om jeg får si det selv…

1. Ny dag – fortsatt folketomt på SATS. 2. Garderobemoro. 3. Heismoro. 4. Alene – igjen!

Har som vanlig satt opp en plan for den kommende ukens treninger, og jeg gleder meg til å ta fatt på øktene. Kjenner at både rygg, armer og ben stadig blir sterkere, og det gir en så ubeskrivelig mestringsfølelse!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Cecilie Maria sier:

  You’re a machine! 🙂 🙂

 2. Flinka 🙂 Mange gode økter her, håper det fortsetter sånn når du blir alene, eller at du finner en ny partner.

 3. Guro Eriksen sier:

  Så flinking du er! 🙂
  Men jeg lurte på, går du bare ute, eller pleier du å jogge/løpe tur utendørs også? Det virker ihvertfall som at du alltid dokumenterer når du har løpt, inne.
  Ikke at det er noe negativt med det altså, bare tenkte at det ser jo fantastisk herlig ut å løpe ute, på de fine stiene du alltid viser oss 🙂

 4. Katrine sier:

  Det her høres kanskje litt rart ut, men kanskje du kunne ha laget et innlegg (hvis du ikke vil så er det HELT greit altså 😉 ) om hvilke treningsklær som er dine favoritter! Grunnen til dette er fordi at jeg snart har bursdag (september) så jeg kunne ha tenkt meg mange nye treningsklær! Men vet helt ærlig ikke hva som er der ute og hva som kan være greit å ha. Kjenner jeg trenger litt inspirasjon her og ser jo at du har mye fint 😀

  • Kamilla K sier:

   Jeg kan ikke love noe, men det er definitivt et forslag som skal på listen over mulige blogginnlegg 😉 Bare artig at noen kommer med ønsker, og det er jo et tema som passer meg fint, hehe. 😉

 5. Luisa sier:

  Det er så fantastisk å kjenne at man blir sterkere!!! Du er god Kamilla 😀 Og hahaha, takk for koselig kommentar, jeg ble faktisk veldig overrasket over min egen reaksjon :p

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.