12 kommentarer til “Søndagstur til Sandbakken

 1. Guro

  Så koselig det så ut til å være der 🙂
  Alltid finner du så mange stier rundt om! Jeg ante ikke at det fantes så mange mulighet å gå/løpe på tur i Oslo 🙂

  Svar
 2. Tone

  Hei Kamilla! Jeg har noen spørsmål ang. Nike+ Sportswatch, som jeg nettopp har kjøpt 😀 Finner ikke svar noen plass, så hadde satt stor pris på om du kunne ta deg tid til å svare meg!

  1. Må jeg kjøpe pulsbeltet for å se pulsen min? Eller kan sensoren i skoen (eller noe annet) registrere pulsen?

  2. Jeg har lagt inn vekten min i Nike-programmet som jeg har lastet ned på Mac´en. Vil vekten “lagres” på klokken når jeg kobler den ut av Mac´en, slik at når jeg løper vil kaloriforbruket ta hensyn til vekten min?

  3. Til nå har jeg brukt sensoren i skoen og GPS, og jeg forstår ikke hvordan klokken kan regne ut kaloriforbruket mitt….? Den måler jo ikke puls, såvidt jeg har sett. Har ikke fått opp noe i hvertfall.

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hei! Gratulerer med godt kjøp 😉
   1. Ja, for å se puls må du ha pulsbelte (det er kun et fra Polar som funker med klokken).
   2. Vekten blir lagret automatisk når du har stilt den inn på “Nike+ Connect” – og har hatt klokken tilkoblet før bruk. Så kaloriberegningen vil ta hensyn til vekt ja, MEN det blir selvsagt ikke nøyaktig likevel, ettersom formen er vidt forskjellig blant folk. Med pulsbelte til vil du få mer nøyaktig beregning, for da er dine hjerteslag med i beregningen 🙂
   3. Når du ikke bruker pulsbelte til vil klokken kun bruke en standardformel. Vekt, alder, kjønn, tempo og distanse er de medvirkende faktorene i den formelen mener jeg å huske 😉 Jeg anbefaler å kjøpe pulsbelte!

   Håper dette var svar på det du lurte på. Bare å spørre mer hvis du føler for det 😉

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Smart valg 😉 Jeg har kjøpt nytt batteri til mitt i dag – fikk helt angst av å ikke kunne bruke det mens jeg løp i går, haha 😀

   Svar
 3. Andrea

  Du inspirerer meg sånn! For en og en halv uke siden meldte jeg meg inn på vektklubb.no, og siden da har jeg gått ned 3,8 kg. Nå har jeg virkelig bestemt meg for å gjøre noe med kroppen min. Tusen takk, Kamilla 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   WOW! Gratulerer med så FANTASTISKE resultater 😀 Dette går bare én vei! Kjempebra jobba 🙂 Og tusen takk for fine ord, og at du ville dele det med meg. Lykke til videre! 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *