2 august 2012 -- 8:30

Skogen ble funnet, og det ser ut til at jeg har fått meg en ny turløype i umiddelbar nærhet – perfekt til både gåturer og løping. Ikke verst!

Casper syntes det var litt morsommere å leke enn å gå hele tiden, haha.

Fineste valpen, med utrolig myk valpepels.

Nå skal jeg dra for å møte Tor-Arne. Også har timeplanen for MH-elevene kommet, så jeg begynner å bli ganske gira på høsten. Deilig følelse! Ha en finfin torsdag.

Av Kamilla | 23 Kommentarer »
 1. L sier:

  Herlig å ha med hund på tur 🙂 Nå blir det telttur på meg, haha!

 2. Therese sier:

  Awh, så søt han var! Ser deilig ut med slik herlig turvær og fine løyper, misunner deg det. Ingenting er som gåturer i fin natur.

 3. Ååå.. Hunder er så herlige!

 4. Thea sier:

  Jeg så også timeplanen nå, og da ble alt så virkelig! Haha, spennende og veldig skummelt på en gang 🙂

 5. Susanne sier:

  Åå, det er løypa ved Bjørndal er det ikke..? Har løpt der masse selv, så fin! 🙂

 6. Hanne sier:

  Åhh så SØT liten bebis!:)
  Du Kamilla, jeg tipper du har noen smarte tips til sunnere matpakker nå som skolen begynner igjen?? Dette semesteret blir det laange og mange dager og jeg (og sikkert mange andre) kommer ikke på så veldig mye annet lurt en yoghurt, brødskive og frukt eller middagsrester.. Også blir det fort trening, frokost, rett på skole, mellommåltider og lunsjer og så er man ikke hjemme før i halv syv tiden på kvelden til middag. Er litt rådløs! Hehe. Hadde vært awesome hvis du hadde lyst til å lage et innlegg med litt tips? Du er virkelig en inspirasjon!!

  • Kamilla K sier:

   Jeg begynte faktisk å skrible ned ideer til et slikt innlegg i går! Så det kommer når skolestart nærmer seg – jeg skal gjøre så godt jeg kan! 🙂 Kjempehyggelig at du kommer med ønsker! 🙂

 7. Helga sier:

  Hei Kamilla!
  Jeg har lest bloggen din lenge, og tenkte at nå er det vel på tide at jeg legger igjen en kommentar 🙂 Jeg får så mye inspirasjon til mat og trening av deg. Tusen takk!

  Jeg lurer også på hvor du kjøper bokhvete(pannekake)miks? Jeg spiser «litt» lavkarbo.. Er det mye karbo per 100 g i det?

  Ha en fin dag!

  • Kamilla K sier:

   Hei! Så hyggelig av deg 🙂 Sånt gjør meg glad! Den bokhvetepannekakemiksen har de på ICA her i hvert fall… Og på Meny vet jeg. Og Jacobs (men hva har de vel ikke der?). Og i Sverige, hehe. Jeg skal sjekke ut næringsinnholdet for deg etterpå, så svarer jeg deg da! 🙂
   Fin dag til deg også! Og god helg!

   • Helga sier:

    Tusen takk for raskt svar! Jeg bor rett ved Jacobs, så skal ta meg en tur å sjekke det ut. 🙂

    Forresten, slenger meg på ønsket om tips til matpakker! 🙂

    • Kamilla K sier:

     Olala, da skal du ikke se bort fra at vi plutselig møter på hverandre 😉 Kanskje vi allerede har gjort det!
     Sjekket pakken nå. Per 100 g er det 54,5 g karbo, der 0,2 g av disse er sukker. Og ellers er den uten gluten, hvete, melkeprodukter, egg, soya og nøtter 😉 Trygg for de aller fleste allergikere!

     • Helga sier:

      Jeg flytta til Oslo for to dager siden, så er relativt ny i byen og på Ekeberg.. Skal saumfare bloggen din etter tips til gode joggeløyper i nærheten, tenkte jeg 🙂

      • Kamilla K sier:

       Skal du studere, eller jobbe, eller noe annet artig? 🙂 Uansett – velkommen hit! I mine øyne har du flyttet til et ganske perfekt område. På Ekeberg er det en del steder å løpe, fordelt over to skogsområder. Ellers er ikke Østensjøvannet langt unna 😉 Ellers er det generelt brede veier, lite fortau og lite biler i veiene rundt her, så det er bare å legge ut på tur 🙂 Når helgen kommer, og du kanskje har litt ekstra tid, er Østmarka å anbefale! 🙂 Bruk maps.google.no 😉

       • Helga sier:

        Tusen takk for gode tips! 🙂

        Har fått meg jobb på Diakonhjemmet sykehus som assistent. I tillegg skal jeg ta realfagene jeg aldri tok på vgs, da jeg tenker meg inn på medisin høsten 2013 🙂

        Skal prøve å kommentere mer framover, da jeg tross alt har lest bloggen din i flere måneder. Håper du får en fin fredagskveld! 🙂 Nyt kveldssola.

 8. Cecilie Maria sier:

  Så fint det ser ut der! 😀 Og for en skjønn valp… Hunder! <3 <3

 9. A. sier:

  HVOR kjøper du alle de litt baggy, store treningsskjortene dine? 🙂 De ser supergode ut!

  • Kamilla K sier:

   Dette er en giga-t-skjorte fra BikBok – ingen treningsskjorte 😉 Men ellers kjøper jeg alltid Niketrøyer i utlandet, eller på SATS (de selger masse Nike-klær) 🙂

   • A. sier:

    Allright, takk for svar! De ser så behagelig ut 🙂 Jeg sliter med å finne treningsskjorter som ikke sitter helt klistra inntil kroppen. Jeg er en L – XL og de største skjortene jeg har kommet over hittil er akkurat passe og sitter litt for stramt. Har ikke så stort behov for å vise frem alle magene mine 😉 De skjortene du bruker ser ut som de kan passe meg også, så må sjekke ut litt Nike-klær tror jeg!

    • Kamilla K sier:

     Stramme treningstopper er ikke behagelig, synes jeg, så skjønner deg godt. Håper du finner noe som faller i smak! Jeg har mine i M, og pluss en i L, så det finnes i hvert fall i L. XL vet jeg ikke med, men Nike pleier jo å ha XS-XL, så forhåpentligvis finner du det! 🙂

 10. IdaPida sier:

  det så flott ut <3 jeg vil ut i fri natur hehe.
  har vært og gått oppe i solemskogen av og til, kjempeherlig.

 11. Karoline sier:

  For en søt valp 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.