10 august 2012 -- 16:13

Testet ut den nye kafeen «Low Carb & Coffee» med Mailen i dag. Deilig frokost etter trening! Anbefaler å sjekke ut stedet, det ligger i Pilestredet 6, like bak Slottet/HiO. Dessverre ganske få sitteplasser, men forhåpentligvis har dere flaksen på deres side – det hadde vi.

Nydelige Slottsparken.

Dagens Kamilla.

Sko fra dna, bukse fra TopShop, t-skjorte fra Alexander Wang, blazer fra H&M, veske fra Givenchy. 

Haha, den ene ringen der må være noe av det kuleste jeg eier! Øyne og bart!

God helg, folkens! Her blir det hundepass, innflyttingsfest, og forhåpentligvis masse frisk luft.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Ingvild sier:

  Kule ringer!

 2. Så bilde av kaffekoppen på instagram idag og leste «lavkarbo-kaffe». Lurte på hvor i all verden du hadde funnet det, men nå har jeg jo svart 🙂

  Og du har så fin veske, heldige du!

 3. L sier:

  Hoho! Tusen takk, Kamilla! Dette skal testes ut i morgen nå som jeg er i Oslo 😀

 4. Ida Talette sier:

  Bra konsept, kommer helt sikkert til å slå an i storbyen 🙂 Koselig med hundepass. Leverte Lago hos sin vert for uken i sted, og det var jammen hardt. Håper du får en fin helg 🙂

 5. Luisa sier:

  Du ser fresh ut søta! Og det høres ut som en bra plass 🙂 Her i Stavanger merker jeg ikke at det er noe særlig stress å finne lavkarbo mat ute, heldigvis 🙂

 6. Tonje ~ sier:

  Så fin veske du har! Resten av antrekket var skikkelig awesome det osgå!
  Så fint ut der 😀

 7. Ragnhild sier:

  Skal innom der en dag, jobber jo på SATS rett ved siden av. Jeg er veganer da.. men ganske så low carb av meg likevel (ikke brød og hvite ting), så du om det var noe som lignet vegansk der? Eller var det bare kjøtt/ost?

  • Kamilla K sier:

   Hm… Det tør jeg nesten ikke svare på, for jeg vet ikke 100% hva en veganer ikke spiser. De har jo muffins, kaker og slike ting, men det er det vel egg/fløte i, og det vet jeg ikke om er lov? Må sette meg inn i den livsstilen kjenner jeg, det er interessant! Men anbefaler deg å stikke innom. Nå i starten tester de ut mye forskjellig, så det er ikke noe fast sortiment 😉

 8. Helga sier:

  Så gøy! Må ta meg en tur dit snart. Hva spiste du? 🙂
  P.S Liker veska di!!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.