Creative energy

Å starte uken med skogstur er virkelig luksus. Når solen skinner, selskapet er bra, og kamerabatteriet er fulladet, da har Kamilla det fint! Eneste som manglet var Øya, men hun har dratt på ferie…

Mitt flotte turfølge – Martin!

En blid og fornøyd KK.

Sauer, geiter og hester – Østmarka har det meste.

Nei, nå må jeg stå opp. Beintrening med Tor-Arne venter, og så skal Martin og jeg lese til øyelokkene svir. Matpakke må også fikses, også må jeg innom Kitchn og en bokhandel. Liker at bloggen fungerer som en huskeliste, haha! Fin tirsdag til alle dere. Oppskriften på rundstykkene fra forrige innlegg kommer etterpå!

14 kommentarer til “Creative energy

 1. Ellen Marie

  Så nydelig ut! Bor du nære marka eller tar du buss/trikk? Her i Trondheim regner det og er iskaldt:( Blir brødbaking, pensumlesing, spinningtime og 50 kopper te innendørs idag. Ha en nydelig dag!:)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Noen ganger går jeg, noen ganger tar jeg bussen 😉 I går tok jeg bussen, men hadde Øya vært med hadde jeg gått… Så det varierer 🙂

   Svar
 2. Kristine Haugland

  Hei Kamilla ! Lurte på om du kan lage et innlegg hvor du skriver hvordan man kan få løpemotivasjon? Jeg er ingen løpeguri, men vil veldig gjerne bli det.. Jeg løper litt, men skulle gjerne løpt mer ! Har du noen gode tips ?? Ha en super dag 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *