20 august 2012 -- 8:05

Sto nesten opp i skogen i går! Våknet, kledde på meg, og startet gåturen med putemerker på kinnet. To timer, god varme, mange bakker, grønne trær og frisk luft. Tror de stikkordene beskriver turen ganske godt.

Må bare fortelle en ting fra turen. Ganske tidlig i løypa møtte vi en mann på løpetur. Jeg så jo fort at han var av typen jeg har respekt for. For det første løp han, det gir pluss i min bok. Ikke nok med det, han løp med Vibram Fivefingers (har så lyst på!). Og ikke nok med DET! I det han passerte oss ønsket han oss en fin søndag! Sånne mennesker gjør verden til et bedre sted, det er jeg overbevist om. Positivitet er flott, dere.

Svett, sa du?

Bæææææ!

Ønsker dere en flott mandag, og i det hele tatt en bra uke. Her er det trening, sunn mat, skole, venner, rydding og uteaktiviteter som står på planen. Og kanskje det dukker opp en oppskrift på noe godt… Uansett; nyt livet!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Ingrid sier:

  Fint! Hvilket vann er det? Fin mandag til deg og 🙂

 2. Lene sier:

  La meg høre hva som gjør at du ønsker deg disse grufulle skoene?;) siden de ikke er særlig pene så må de ha andre fordeler?;)

  • Kamilla K sier:

   At de ikke er pene kan jeg absolutt si meg enig i, men at de gir en helt unik treningsopplevelse er så genialt. De involverer hele muskelspekteret i beina, i tillegg til balanse, og i det hele tatt… Når man trener knebøy og markløft for eksempel, må man jo ha god kontakt med bakken – altså så tynn såle som mulig. Så jeg liker barfot-konseptet, uten å måtte være helt barfot. Men altså, jeg vet ikke om jeg hadde turt å bruke dem 😆

 3. Guro Eriksen sier:

  Det er faktisk ikke mere som skal til, enn et smil fra en fremmed person og kanskje også en hyggelig kommentar, for at dagen skal bli bra! 🙂
  (Kjempefine bilder.)

 4. Marit sier:

  Kjempefine bilder! 🙂 Så vakkert ute nå på tampen av sommeren og starten på høsten. Utrolig hyggelig med folk som smiler, nikker og sier hei. Jeg fikk tommelen opp av en ukjent jogger på en løpetur for en ukes tid siden, når jeg var på tur opp en bakke helt rødsprengt i ansiktet. Gjett om den bakken gikk lettere unna 😀 Siden har jeg av og til gjort det samme til andre som kommer løpende, og får alltid ett bredt glis tilbake. Det burde du prøve;)

 5. Flotte avslappende bilder <3

 6. Mari sier:

  Du tar så fine bilder, Kamilla 🙂 Og verden skulle hatt flere sånne mennesker .. Så deilig å starte dagen sånn 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.