19 juli 2012 -- 11:29

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Idyll!
  Så fine bilder 🙂

 2. Charlotte sier:

  Herlig med sommer hva? 🙂

 3. Maren M sier:

  Så herlig! Elsker å gå turer på fine sommerkvelder. Men jeg lurte på en ting ang. trening på ferie. Hvordan syntes du det var å jogge i varmen når du var i Nice? Jeg reiser til Spania i 16 dager 1.August og har veldig lyst til å vedlikeholde treningen mens jeg er der. Men jeg blir veldig påvirket av varmen, dvs trøtt, sulten, utmattet osv. Hvordan taklet du det? Klem

  • Kamilla K sier:

   Den første løpeturen var tuuuung! Til tross for at jeg løp kl 7 om morgenen varmet solen helt utrolig mye. Kysten i Spania kan ofte ha en del vind, så kanskje du er heldig med det?! I Nice gikk det i hvert fall bedre og bedre for hver gang, så ta det rolig i begynnelsen, slik at kroppen kan få litt tilvenningstid 😉 Jeg så merkbar forskjell på gjennomsnittspulsen etter et par dager, i tillegg til at jeg da kunne øke tempoet litt. Håper du finner ut av det! Bare prøv deg frem, og ta gjerne med vann (det gidder aldri jeg, men man bør jo egentlig ha det). 🙂

   • Maren M sier:

    Takk for svar =) Får bare ta det rolig de første dagene som du sier. All trening er god trening, så bare jeg får beveget meg og svettet litt så er jeg fornøyd!

    • Kamilla K sier:

     Det høres ut som en bra plan 😉 Jeg benytter meg av kroppsvektøvelser i slike situasjoner, det er tyngre enn man tenker. Situps i mange varianter, pushups i mange varianter, planke, gående utfall osv. Og har man noe å henge i så kan man øve på pullups også 😉 Lykke til! Og god tur, søta 🙂

 4. L sier:

  Heeeerlig! Ikke sov bort sommernatten, hihi 🙂 skal til Oslo (TENK, bondeknølen skal dit!!!) i august og lurte på om du har peiling på noen «gode» løpeplasser? Hotellet ligger ved Karl Johan, og tenkte kanskje en løpetur mot frogner ville være fint? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.