22 juli 2012 -- 20:20

Hei, dere. Sen oppdatering i dag – har vært så opptatt med å se film, lese matmagasin på padda, prate på skype, følge med på minnemarkering, lese bok, og spise funlight-is.

Ukens trening har vært så som så. Hele tre hviledager, men det er jo ikke så rart når jeg ikke har vært hjemme. Har hatt noen økter på hele kroppen, noe jeg ikke er så veldig begeistret for. Det har for all del vært effektivt og jeg har kjent det godt, men jeg liker å ha litt mer konsentrerte økter, slik jeg pleier. Menmen, ingen krise.

 • Mandag: 5,7 km løpetur. Situps på ball, bicep curl, gående utfall, knebøy, markløft, planke, tøying.
 • Tirsdag: Ingenting
 • Onsdag: Ingenting
 • Torsdag: Knebøy, markløft, bulgarsk utfall, frontbøy, skråbenk, bicep curl, hammer curl, enarms skulderpress, rygghev, ab crunch maskin. 10,5 km gåtur.
 • Fredag: Knebøy, bulgarsk utfall, bicep curl, enarms markløft, skråbenk, flyes, sidehev, hammer curl, fronthev, sittende roing, sittende leg curl, smalt nedtrekk, rygghev, situps med ball. 1 t 40 min sykling (mens jeg så «27 dresses» av alle ting). Hoppetau + ab wheel.
 • Lørdag: Benkpress, skråbenk, flyes, cable crossover, bicep curl, concentration curl, tricepspress, hammer curl, wrist curl, dips, push-ups. 12,7 km skogstur.
 • Søndag: Ingenting

Alene på SATS, som vanlig. Nyter de ti-tjue minuttene for alt de er verdt. Da kan jeg gjøre sånne øvelser jeg aldri gidder når det er masse folk rundt – for eksempel kabelkryss. Som dere ser er kabelapparatet plassert en anelse rart, så å bruke det mens det er masse folk tilstede er rett og slett en anelse upraktisk. Folk må jo forbi!

Jeg, plagsom? Neinei!

Fra torsdagens kveldstur.

Når du er rastløs, men ser ut som en vaskemopp på hodet, og blir forvirret av været – da gjelder det å være kreativ. For min del ble det film mens jeg syklet – og gjett om jeg fikk vondt i rumpa! 1 time og 40 min på et hardt sykkelsete er ikke direkte behagelig, for å si det sånn. Sykkelbuksen hjelper jo litt, men likevel…

WOHO!

Deilig med skogstur i finværet! Tenk på alle de som bor i Oslo og som ikke benytter seg av Marka. Noe sånt som to tredjedeler av byens arealer er skog og vann utenfor bybebyggelsen!

Hvordan går det med treningen deres i sommer? 

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. L sier:

  Synes du har vært flink, jeg 🙂 Skal noe til for at alt skal alltid klaffe. Deilig med noen «slakkere» treningsuker også 😀
  Treningen i sommer går greit egentlig, eller: VELDIG greit! Trener mye mere enn i hverdagene, haha

 2. Therese sier:

  Flink du har vært, selv har jeg vært på ferie – så fikk bare lirket inn én løpetur.. Men jeg vet at kroppen har hatt behov for skikkelig hvile, og det vil jeg si den har fått. Har dog ikke ligget helt på latsiden, og heller gått en del – blant annet når vi var i Dyreparken 😀

 3. Mari sier:

  Du har blitt så flott Kamilla! 🙂 Jeg elsker marka rundt Oslo, spesielt Nordmarka!! Er så fint når du kommer inn på de små stiene langt inne i skogen. Eventyrskogen er jo bare helt magisk 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.