Trening uke 27

Jepp, det er den dagen igjen. Dagen før ukens beste dag, og dagen der man oppsummerer uken som har gått. Uken min har vært helt topp, og det inkluderer treningsuken! Hatt SATS for meg selv helt latterlig mye, noe jeg håper fortsetter den kommende uken. Kan jo bare danse rundt, nynne og pese helt som jeg vil! Ingen spør om jeg snart er ferdig med noe som helst, og ingen ser grimasene jeg gjør på de siste repetisjonene. Gull!

Pilates er fast innslag på mandagskvelden. Kroppsvektstyrke skal ikke undervurderes…

Slik har uken sett ut. Fleste økene har vart ca. 45 min, noe som er nytt for meg. Men svetten har rent, og musklene har pumpet, så kvaliteten har vært bra!

Hallo!

HAHA! Alenetid er synonymt med bildetid…

Preacher curl-moro.

Det siste bildet der viser grunnen til at tirsdagens kveldstur ble en anelse lang. Var nesten hjemme fra kveldstur, og så fikk jeg vite at det var mulig med mer tur, sammen med verdens beste turkamerat, så da var det bare å fortsette. Ble en senere kveld enn jeg er vant til, men det var verdt det. Fineste Øya!

17 kommentarer til “Trening uke 27

 1. Ine

  Hvilken sats er det så få på? 🙂 Og hvilke klokkkeslett pleier du å trene? 🙂 Bra jobba!!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Håhå, det kan jeg jo ikke si, for da får jeg kanskje ikke vært alene mer 😉 Trener på morgenen/formiddagen 😉

   Svar
 2. Thea

  Flink er du! Jeg blir så motivert av deg, og denne uken har jeg fått til 5 økter på 5 dager 🙂 Tenkte jeg skulle starte med pilates en dag i uken jeg og, kanskje du ville skrevet litt om det?:-)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Bra jobba – kan tenke meg du er fornøyd med innsatsen, og det har du all grunn til! 😉 Er ikke så mye å skrive om føler jeg… Styrketrening med egen kroppsvekt, og med ekstra fokus på pust. Mye kjernemuskler i bruk, og gjør du en god innsats så kjenner du nok at du dirrer i musklene etterhvert 😉

   Svar
 3. Cecilie Maria

  Kjempegøy for oss å få se mange bilder fra treningen din også! 😀 Du er så søt! 😀

  Svar
 4. Therese

  Hehe, digger det! Kan jeg spørre hvilket merke du har på hanskene dine, og hvor de er kjøpt? Den ene min klarte lure seg inn i maskina (litt varm vask), og er nå stiv og alt for liten, hurra! haha

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Nike, kjøpt på SATS 😉 Synes sats har det beste Nike-utvalget. Sportsbutikkene er alltid så selektive og utplukka 😛

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *