1 juli 2012 -- 10:58

Beste starten på uka! Logger fortsatt treningene på Fitocracy, med appen de har laget.

ÈN løpetur! Slå den liksom. Har ikke hatt de vanlige styrkeøktene, så da har alt blitt litt på måfå.

Har gått mange fine kveldsturer.

Konsentrert, eller?

Ventetid mellom settene i bulgarsk utfall, haha.

Og så prøvde jeg meg på et «in action»-bilde. Å stå stabilt på én fot, med én hånd til å støtte 50 kg på ryggen, og ta et stødig bilde? Det var ikke så lett det, gitt.

Mer kveldstur. Elsker at det er lyst så lenge/hele tiden!

Ukens ene løpetur. Har fått meg 2XU løpeshorts nå, så gleder meg til å løpe med den en dag.

Har i tillegg gått en del 20- og 30-minuttersturer med Thorvald, så mye frisk luft har det blitt. Deilig. Nå blir jeg uten Tor-Arne i to uker (!!!), så da passer det fint å prøve ut det nye treningsprogrammet. Starter i morgen!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. L sier:

  Synes du har vært knall flink, jeg 🙂 nytt treningsprogram? Er de noe du trener til ? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Bare livet, hehe. Synes det er kjekt å følge et program, så blir jeg mer bevisst på fremgang. Og jeg er et listemenneske uten like, så systemer er min beste venn 😛 😉

   • L sier:

    Fint å høre at det ikke er bare jeg som er listemenneske, haha – mamma klager _så_ masse over listene mine. Haha…

 2. Charlotte M sier:

  Hva kaller du deg på fitocracy?

 3. Thea sier:

  Du, jeg har et spm som ikke angår trening, men studering!:) Jeg begynner på markedshøyskolen nå til høsten, og jeg lurer på hvordan du tar notater. Altså på ark, pc/Mac eller i pad? Hva syns du er best? Jeg har nemlig en ide i hodet mitt at det er smart å ta notater for hånd, og så bearbeide notatene på pc, eller hva tror du? Og har du noe erfaring med noe skriveprogram for i pad??:) Dette ble litt mye spm, men jeg lurer fælt på om jeg skal kjøpe Mac eller bare bruke i pad.. :):)

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂 Åh, gøy! Hvilken linje skal du på? (hvis du vil si)
   Kan jo si hva jeg gjør; tar notater for hånd. For det første gidder jeg ikke bære på macen hele tiden, og for det andre er det de med mac/pc som er de mest ufokuserte av dem alle! Facebook, blogger, Twitter, nettaviser, you name it – they’re on it! Alt for mange distraherende momenter, og sånt vil jeg ikke ha noe av. Er på forelesning for å lære, facebook kan jeg eventuelt sjekke i pausen, eller etter skolen. Men det er min greie da. Tar noen ganger med padda, for å åpne selve forelesningen på den. Alle forelesninger legges jo ut på nett 😉 Så min greie er å skrive notater for hånd, plotte dem inn på macen senere, og så bruke notatene derfra 😉 Håper dette hjalp deg noe! Bare å spørre mer 🙂

   • Thea sier:

    Takk for svar!:-) Jeg begynner på HR og personalledelse! Tror det kan bli ganske morsomt, håper iallefall det:) Kjenner du noen som har sagt noe positivt/negativt om den linjen? Tenker det samme som det mtp Facebook og sånn, også er det fysisk lettere å ta med en skrivebok!:) Jeg visste ikke det med forelesningene på nett, men det var jo kjekt! Ikke meningen å spørre all verdens spm men hvor mye tid bruker du på å skrive / bearbeide notater og lese bøker sånn gj.snittlig hver dag/uke? Er det mye utflukter eller seminarer og lignende ved siden av forelesningene? En siste ting; tror du man kan jobbe ca 2 ganger i uken og fortsatt få tid til nok lesing og «skolearbeid»? Trener sånn ca 4-5 ganger i uken og det lager jeg tid til, men må avklare litt med jobben angående arbeidsmengde så det hadde også vært kjekt å vite:-) En aller siste ting, er det mye sosialt med medstudentene? Tuuuuusen takk for at du gidder å svare!:-)

    • Kamilla K sier:

     Har en venninne som går den linjen – hun virker veldig fornøyd 🙂 Har flere av de samme fagene førsteåret, så kan jo gå god for noe av det selv 😉
     Jeg anbefaler virkelig å bruke skrivebok! Det er vel rundt halvparten som bruker pc/mac, og halvparten som skriver for hånd. Og av de som bruker pc/mac er det en stor andel som bruker tiden på vås 😛
     Studietid har variert veldig for meg, avhengig av fag, innleveringsoppgaver, samarbeid osv. Ikke noen utflukter og slikt, men gjesteforelesere er det jo litt av 😉
     Jobb ved siden av studiene er ikke noe problem! Mange som driver med det, det er jo ikke forelesninger hver dag, og når man først har det så er det jo ikke hele dagen. Så lesing, trening og jobb kan man få til på den resterende tiden, i tillegg til å ikke bli helt slukt av det 😉
     Ang. det sosiale er det veldig opp til deg! Fadderukene legger opp til mye sosialt, også kan man involvere seg i en hel del på skolen, i tillegg til at klassemiljøet har mye å si for slikt. Null problem å bli kjent med folk i hvert fall 🙂 Bare hyggelig! Håper du blir fornøyd med skolen!

     • Thea sier:

      Høres bra ut!!:) Jeg gleder meg veldig til å begynne, tror markedshøyskolen og den linjen er riktig for meg:-) Blir nok skrivebok på meg og, har jo uansett brukt det de siste tre årene på VGS:) Vi møtes sikkert i midten av august, så hvis du ser en som stirrer litt ekstra på deg; så er det nok meg:p hihi 🙂

 4. Guro sier:

  Så flink du er med treningen!
  Og så må jeg bare si at jeg syns du tar så mange fine bilder hele tiden! Jeg er selv fra Jæren, men har lyst til å flytte til Oslo, så jeg blir så glad(og misunnelig) av å se alle de fine turene du er ute og går på! Og samtidig dokumenterer! 😉

 5. Du er helt rå, Kamilla 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.