Roadtrip

Roadtrip med Karoline og søte Amanda i går, for å besøke Lene. Deilig varme, gode jordbær og hundekos. Karoline og meg på tur, det er noe for seg selv. Bare folk nevner Lillestrøm eller Sarpsborg kan jeg begynne å le, fordi Karoline og jeg har hatt så rare turer dit. Hadde en helt knall kveld i går også. Livet, dere…

I dag er det bakedag, for i morgen er det en spesiell dag. En dag som trenger kake. To kaker, faktisk! Senere skal jeg bort på rekemiddag. Kos fra ende til annen, med andre ord. Håper dere får en fin onsdag!

I dag er det 20 dager til jeg har bursdag! Woho!

6 kommentarer til “Roadtrip

  1. Karoline

    Takk for turen! Den var … interessant! Neida, men vi får ta en roadtrip snart igjen! Amanda storkoste seg jo i fanget til Tante Kamilla når hun fikk se ut 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *