13 juli 2012 -- 13:45

Tur med Sofie og Tilla i går. Den siste halvtimen av turen pøseregnet det, så vi ble klissvåte, men når det ikke er kaldt, og man vet at man kommer hjem til tørre klær gjør det jo ikke så mye. Jeg hadde regnjakke, så mobilene fikk ligge tørt i lommen, hehe. Nå sitter jeg i morgenkåpen min, etter en liten løpetur i tordenværet. Dag 2 med klissvåte klær og sko – det er sommerferien sin det!

Nei, nå får jeg bake ferdig sjokoladekaken som står på kjøkkenet. Pappa har bursdag i dag. Woho! God helg!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Thea sier:

  Det er norsk sommer på sitt beste det! Et tips til koselige anledninger er å kjøpe kokosboller fra «Den lille kokosfabrikken», de har nemlig supergode kokosboller som ikke er så halvgærne mtp kalorier og innhold!:-) vel og merke hvis man digger kokosboller like mye som jeg gjør:p Forresten, jeg har et spm angående markedshøyskolen; kjøpte du alle bøkene på pensumlisten før studiet startet? Altså bøker til de første 4 emnene? Fikk Mail fra MH i dag og da ble jeg superstresset, for jeg vet ikke om man burde kjøpe på forhånd eller ikke… Ha en fin dag videre!

  • Kamilla K sier:

   Oh, yes, bare å finne seg i det. Hjelper jo ikke å klage! 😉
   Har spist kokosboller derfra ved et par anledninger, og laget selv noen ganger, men jeg er ikke så veldig begeistret for det dessverre. Er jo genialt å ha som kos eller dessert, for det er søtt og mettende uten å være så usunt. Menmen 🙂
   Jeg kjøpte alle bøkene før studiet startet, ja, men du trenger ikke det. Kan godt vente til du får penger, så slipper du å bruke flere tusen kroner før du egentlig trenger 😉 Jeg har allerede bøkene til høstens emner liggende ved siden av meg her, hehe. Anbefaler å bestille på nettet da. Skolens bokhandel er dyr!

   • Thea sier:

    Aha, tror nok jeg kjøper før studiestart så er det gjort! Hehe 🙂 Men takk for tips om å kjøpe på nett, alltid greit å spare litt penger for bøkene koster jo litt når det blir så mange. Men hvor på nett kjøper du de?:-)

 2. Mira sier:

  Herlig vær ja 😉 Fine hesten! Ja, og gratulerer til din pappa!

 3. Therese sier:

  Hurra for pappa! 🙂
  Været er kanskje ikke på topp, men intet er som en joggetur i regnet! 😀 Du stråler virkelig, Kamilla!

 4. Lene J sier:

  Har gått et par turer i regnet med Rambo i dag, syns det er koselig med regn noen ganger… Hihi! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.