One Day, Robots Will Cry

Gårsdagens krøllete antrekk… Skiftet til kjole på kvelden.

Rekemiddagen i går var kjempehyggelig! Skravla, spiste og lo. Og tok bilder, haha. Det var først i fjor sommer jeg begynte å få en greie for reker, så skrellemetoden min er ikke den mest effektive… Får bare øve meg! Det er jo så godt. Og for en deilig temperatur det er i Oslo om dagen. Vi satt ute hele kvelden, og så gikk jeg hjem! Om det er sol eller ikke synes jeg ikke er så viktig, men oppholdsvær og litt varme er helt gull!

Forresten! Mamma og pappa har 32 års bryllupsdag i dag! 😀 Hurra! Feiring senere i dag.

11 kommentarer til “One Day, Robots Will Cry

 1. Therese

  Så fin du er, du ser sunn og bra ut!
  Jeg skal innrømme at jeg savner reker og kos, har ikke så mye av det her på Gjøvik, satser på at jeg får lirket inn en reke- og vinkveld når jeg er i Kristiansand i sommer – det er jo så godt!

  Og, vet du hva? I går overrasket kjæresten meg med innflyttningsgave; Juicemaskin! Testet den i dag, og nå er alt jeg gjør å tenke på hva jeg kan lage juice av! Haha

  Gratulerer til mamma og pappa i dag! 😀

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hahahahaha kjenner meg igjen! Du kan juice nesten alt! 😀 Brokkoli, gulrøtter og rødbete er storslagere her! 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *