Mobilblogg: TGIF

God morgen, god fredag, god helg!

Her i gården (hvilken gård – jeg sitter på trikken) startet dagen med en helt knall løpetur. Ble rett og slett ganske stolt. Løp en rute med noen heftige bakker, og jeg holdt et godt tempo hele tiden. Kanskje det kommer av de nye treningsklærne jeg kjøpte i Sverige i går?! Uansett: mestringsfølelse er fantastisk!

Nå skal jeg straks møte Mailen for kaffe og prat. Ønsker dere alle en flott fredag!

20120727-100712.jpg

20120727-100721.jpg

17 kommentarer til “Mobilblogg: TGIF

 1. L

  Du er så flink, Kamilla og god helg! 🙂 startet dagen med intervaller og 6 km, fornøyd. Haha

  Svar
   1. L

    Åh, nå ble jeg glad 🙂 <3 en dag uten en dose Kamilla – er det samme som en 60 åring uten kaffe 😀

    Svar
 2. Guro

  Så flink du er!
  Men mente du Sverige? Mulig jeg er litt treig, men var det ikke i Køben du var?

  God helg!

  Svar
 3. Anniken

  Kamilla, jeg lurer bare på en ting 🙂 Hvordan går det å bruke ipaden i skole sammenheng? Vurderte egentlig å kjøpe meg ny data til skole start, men nå vurderer jeg heller å bruke den jeg har og kjøpe meg ipad i stedet. Mener jeg har sett at du har skrevet om det tidligere, men fant det ikke igjen 🙂

  Ha en fin helg 🙂 klem

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Du tenker kanskje på det svaret jeg skrev til en HER?! Der kan du i hvert fall lese hva jeg gjør 😉 Bruker ikke iPaden noe særlig i skolesammenheng, men har den gjerne med meg i veska for sikkerhets skyld.

   Svar
 4. Susanne

  Jeg er så fascinert av den klokken din! Hvilken modell er det, og hvor mye må man ut med for en sånn? God helg 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Den er ganske genial 😉 Nike Sportwatch GPS heter den, og hos XXL er den billigst – til tusen kroner nå. Så kommer pulsbelte i tillegg, hvis det er av interesse. Sensor til skoen følger med, som passer i de fleste Nike-sko. God helg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *