Mat #18

Fullkornstortillas med philadelphia urter&hvitløk, agurk, tomat, paprika, tunfiskrøre (tunfisk + mager kesam + krydder), salsa og gressløk.

“Overnight oats” (havregryn + mager vaniljekesam + skummet melk + chiafrø som har stått i kjøleskapet over natten) med gojibær. Kokt egg og grønn smoothie (blåbær, banan, spirulina, hvetegress, fersk gulrotjuice).

Laks, paprika, brokkoli og cottage cheese. Letteste retten i historien (derfor en storfavoritt når jeg har dårlig tid eller ikke har lyst til å stå så lenge på kjøkkenet) – legger laks, paprika og brokkoli i to ildfaste former, har over krydder og urter. Har formen med grønnsaker i ovnen i 20 minutter, og setter inn laksen etter 10. Tada!

Laks, spinat, gulrøtter, brokkoli og blomkål.

Krydret kyllingkjøttdeig, paprika, agurk, tomat og tsatziki.

Eggerøre av egg, gressløk og kalkunfilet. Tomat og krydret sjampinjong.

Laks, spinat, søtpotet stekt med fruktkjøtt fra morgenens juice (gulrot, eple og appelsin), og rømme.

Omelett i muffinsformer (egg, melk, tomat, ost og krydder) og erter.

16 kommentarer til “Mat #18

  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Har kjøttkvern til KitchenAiden min, så pleier å lage det selv – av kyllingfilet 😉 Liker ikke at det er tilsatt vann og salt i så mange av de ferdige. På Jacobs selger de ferskt, og det er alltid en slager. Men Jacobs er bare her da 😛

   Svar
 1. Ingrid

  Smaker ovnsomelett som vanlig omelett? De var jo så søte! Og en ting til, har du forsøkt å bake med “pulp”en fra juicemaskinen? Tenker meg at det må bli saftig og godt!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Smaker helt likt 😉 Veldig kjekt å lage flere, så kan du ha i lunsjboksen dagen etter!
   Nei, har bare brukt pulpen (haha) i kjøttkaker og stekt… Ser for meg at det kan bli riktig så godt i både brød, muffins, pannekaker, og generelt mange kaker egentlig 😀 Må prøve!

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Pleier bare å ta det jeg føler for – har en god del krydder stående. Bruker mye fersk pepper, paprika, chili, spisskummen, basilikum, oregano, kanel og kardemomme 🙂

   Svar
   1. Lene

    Takker for svar, skal prøve meg frem 🙂 er sååå skeptisk til tunfisk egentlig, men jeg liker det som sushi, så.da bør jeg jo like det ellers også?;)

    Svar
 2. Marte W

  Haha, holdt nettopp på å kommentere på forrige innlegg og si at jeg gledet meg til neste matinnlegg, og der var det jammen meg et! Omelett i muffinsformer – så lurt 😀 Det skal prøves!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Synes det er så utrolig hyggelig at disse innleggene settes så pris på! Er jo for dere jeg tar bildene 🙂 Omelett i muffinsformer er helt genialt!

   Svar
 3. Cecilie

  Hei Kamilla! Jeg ser at du har vært i Nice ganske nylig og lurte på om du har tips ang. hotell? Hvilket bodde du/dere på? Hva er verdt å få med seg, og hvor er det bra shopping? På forhånd takk for svar! 🙂 Du er en inspirasjon i hverdagen!:-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *