25 juli 2012 -- 17:51

Det er ikke ofte (eller noen gang) jeg ikke gidder å gå meterne til SATS, men forrige uke ble jeg pent nødt til å trene hjemme, ettersom senterets åpningstid ikke passet med bussen jeg skulle ta til Grimstad. Så for meg en ganske middelmådig økt, men den ble faktisk veldig god og tung. Sånt er gøy!

Tips: ønsk deg treningsutstyr til bursdager, jul og andre anledninger der noen føler for å gi deg gaver. Medisinball, gymballvekter, kettlebells, rokkeringstrikk, hoppetau, hjul, matte, stepkasse osv.

Selv har jeg gymball, vekter, matte, rokkering, strikk, hoppetau og hjul, så mulighetene er mange! Har funnet frem en del forslag til øvelser, så kanskje dere kan bli litt inspirert:

Hvis du ikke har noe utstyr er det lov å være kreativ. Fyll to store flasker med vann, ha noen tunge gjenstander i en bag, bruk stoler og trapper… Mest sannsynlig har du alt du trenger for en god økt. Husk å varme opp!

(lenker til treningsutstyret er annonsebasert)

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
  1. Inspirende og ikke minst motiverende ! Synes det er fantastisk og trene hjemme,vertfall visst man får en sykt bra workout ! Svett og god er best ! 🙂 Ha en fin dag,Kamilla !

  2. Guro sier:

    Her var det jo mange gode tips til hjemmetrening! Faktisk mange flere enn jeg ville tro var mulig å komme på, så takk for ideene! De kan jo også passe godt til ferien 🙂

  3. Ingvild sier:

    Kjempe bra innlegg! Likte dette kjempe godt ettersom at jeg ikke har mulighet til å være medlem på et treningssenter.. TUSEN TAKK 🙂

  4. Kjekt å ha litt utstyr hjemme, selv har jeg kun hoppetau og strikk, men det er utrolig hvor mange gode øvelser man kan kjøre kun ved bruk av egen kroppsvekt 🙂

  5. SV: Takk for tips. Jeg får lete litt når jeg har drukket opp denne her. Hvilken bruker du ? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.