Fantastisk gave

Fine Operaen.

En gave med mitt navn er alltid velkommen.

Mailen hadde laget TIDENES scrapbook med massevis av lapper vi skrev til hverandre på skolen i 2008/2009, pluss mange bilder og fine ting. Åpnet boken, og første side ga meg skikkelig latterutbrudd. Kan dessverre ikke vise dere hva det er bilde av der, for da kommer dere til å tro at både Mailen og jeg trenger seriøs hjelp. Vår interne humor er virkelig i særklasse. Helt fantastisk gave – tusen takk, Mailen. Kan tenke meg det har tatt tid å lage den.

Tror det blir skikkelig kult her når de blir ferdige med å bygge. Bygningene er råstilige!

Kjole fra BikBok, sko fra Sam Edelman, veske fra Givenchy. (Og scrapbook fra Mailen!)

Nå skal jeg komme meg ned på SATS for styrke på armer og bryst, pluss 45 min spinning. God helg, fintfolk!

16 kommentarer til “Fantastisk gave

 1. E

  For en flott gave! Håper du får en fin lørdag. Jeg skal ut på en liten fjelltur, og gleder meg som en unge 🙂

  Svar
 2. Therese

  Så utrolig hyggelig, sånne gaver setter man ekstra pris på! 🙂 Og du var nydelig i kjolen, pena! Må jo også bare kommentere den flotte leggen din, hihi!

  Svar
 3. Susanne

  Okei, jeg fikk ikke med meg hva det var i Givenchy-posen før nå. OMG! Heldiggris! Den vesken er fantastisk!

  Svar
 4. Ida Talette

  Hjemmelagede gaver spekket med gode minner er fantastisk fint å få 🙂
  Du s-t-r-å-l-e-r, Kamilla og den nye veska er bare kronen på verket :o)

  Svar
 5. Elina

  Scrapbook’er er rett og slett bare herlige! Så gjennom ei jeg hadde laget til kjæresten her en dagen, og for å si det sånn mye intern humor der også 😛 Har vært litt på leting i arkivet ditt nå, men fant ikke akuratt det jeg lurte på, så tenkte derfor at jeg like så godt kunne spørre her.. Skal kjøpe meg nike klokken nå når august kommer, men lurte litt på hvordan pulsbeltet er. Har lest i ulike tester om andre belter, og at enkelte av dem kan være store, klumsete og ekle å ha på (pga stoff og passform).. Hvordan synes du det til nike er? Og går det forresten an å bruke klokken som pulsmåler mens en trener styrke, uten å loggføre økten? Ser ut som du har hatt en flott sommer så langt. Kos deg videre og nyt det! Supertjeij 😀

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Pulsbeltet er veldig greit. Gjør så lite ut av seg som mulig, og når du har det på merker du ikke noe til det (med mindre du har tatt det for stramt eller for slakt selvsagt – jeg har noen greie sår på ryggen fordi det har vært for slakt, sklidd ned, og gått i klem med sportsbhen 😆 ). Det er Polar som fører pulsbeltet som passer til, og Polar er jo av de største innenfor det markedet 😉 Du kan bruke klokken som pulsmåler under en hvilken som helst form for trening, og så slette økten fra klokken etterpå (må gjøres via nettsiden). Håper dette var svar på det du lurte på – bare å spørre hvis du lurer på noe mer 🙂 Jeg kan jo legge til at jeg er knallfornøyd med klokken, og det hadde jeg ikke vært hvis det var ekkelt å ha på beltet, eller tungvint å bruke klokken 😉

   Svar
   1. Elina

    Tusen takk for et flott svar! Var akuratt dette jeg lurte på 🙂 Gleder meg sånn til det blir august nå og jeg endelig kan kjøpe klokken 😀 Ha en fin dag!

    Svar
 6. Tori

  Godt å se at Oslo begynner å få noe skikkelig arkitektur, gjør så utrolig mye med bybilde at det er lagt litt arbeids i nye hus. Nok om hus, likte kjolen din utrolig godt, du ser strålende ut 🙂 Scrapbook er herlig, alltid like morsomt og koselig å få det!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *