7 juli 2012 -- 16:52

Regntung dag i Oslo, men det gjør meg ingenting. Masse man kan gjøre likevel. For eksempel ha SATS helt for seg selv! Tok 27 minutter før nestemann kom, så jeg gikk litt bananas med både bilder og øvelser.

Ett av målene mine for sommeren er å utvikle kokkeferdighetene mine, og jeg må si det går ganske bra. Og når man leser om mat og trening må man selvsagt ha noe godt å knaske på! Banan, blåbær, jordbær og granateple.

En kort, men effektiv shoppingtur med mamma. Kjøpte blant annet en ny kokebok som ser ganske bra ut. Nå drømmer jeg meg bort i Nice-bilder mens jeg knasker cashewnøtter. Må snart gi meg, for å fikse meg til kvelden.

God helg, fine dere! Håper dere koser dere, og at alt er vel.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Lene J sier:

  Like bra som kokebøkene mine eller? 😉

 2. Ellen Marie sier:

  Er det den kokeboken som er avbildet ?:) elsker kokebøker!!!

 3. L sier:

  Åh, dagen din ser deilig ut 🙂

 4. Camilla sier:

  Det er så viktig å fortelle ting. Like viktig som det er for andre å høre det.

  Bloggen din er så utrolig motiverende at jeg ikke har ord. Også på en så naturlig måte. Å lese bloggen din er veldig, veldig riktig for meg da du snakker og viser bilder av ting som om du aldri har gjort annet! Og det er så deilig. Jeg så ut av vinduet i dag og tenkte: innedag. Så tenkte jeg på deg, haha. Nå sitter jeg klar for å jogge ned til treningssenteret og ta meg en styrkeøkt. Jeg føler bedre allerede, og jeg har ikke starta! Jeg er vel en av de sunneste jeg selv kjenner, men noen ganger må man bare ha et spark i baken.

  Tusen, tusen takk for at du tar deg tida til å dele med oss andre. Jeg håper du føler at du får like mye tilbake som det du gir! 🙂 Måtte du ha lysten til å fortsette i lang lang lang tid fremover. Du er en STOR motivasjon! No pressure 🙂 Haha. Men ha en nydelig søndag 🙂

  • Kamilla K sier:

   TUSEN millioner ganger takk for den kommentaren! Ble sittende med et smil om munnen mens jeg leste den tre ganger 🙂 Takk, takk, takk for at du gadd å skrive den. Og god trening, og søndag! 😀 Har trent selv, og skal snart ut for å handle jordbær 😉

 5. Ser ut som en flott dag <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.