2 juli 2012 -- 13:33

Denne dagen, og uken, kunne ikke startet bedre! Jeg er nok over gjennomsnittet begeistret for mandager i utgangspunktet, men å våkne til beskjeden om at jeg får ha den spesialiseringen jeg hadde på førstevalget for våren 2013 gjorde meg utrolig glad. Strålende sol ute gjorde heller ingenting. Dro på SATS, og hadde en beinøkt med god kvalitet. Hadde så mye energi at jeg like gjerne avsluttet med 5 km på mølla. Beina var litt skjelvne på grunn av styrketreningen, men med et greit tempo, pluss 7th heaven på tv ble det glemt.

Som dere kanskje skjønner har jeg det veldig bra nå. Har mange herlige planer for denne uken, så alt ligger til rette for at dette humøret kan fortsette. Liker slikt!

Tittei over stangen!

Trykket «ok» og fikk beskjeden «can’t wait». Haha. Den klokken er og blir genial!

Måtte løpe for å rekke bussen her om dagen, så rakk ikke kjøpe en t-skjorte fra Nike som jeg hadde lyst på. Men på SATS er de snille, så den hadde blitt holdt av til meg.

Etter trening bar det til postkontoret for å hente skolebøkene for høsten. Er jo tross alt bare syv uker til undervisningsstart, haha. Nerd? Jada.

Nå koser jeg meg med disse godbitene, og en kopp kaffe.

Håper dere har en herlig start på uken! Her blir det rydding, lesing og matlaging, før pilates med Thea i kveld.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Ulrikke sier:

  Gled deg til Hoff sine bøker. Har brukt mange av hans bøker tidligere i mitt studie, og han er fantastisk pedagogisk flink!

 2. Cecilie Maria sier:

  Positivitet smitter! Godt humør på meg også i dag, og nå er det enda bedre! Hehe!
  Jeg har ikke trent enda, men gleder meg til en joggetur i skogen i kveld. (Da er det meldt sol fra skyfri himmel, nemlig, hurra!)

  Ah, men noe må jo ødelegge, og det er den hersens Nike-klokken min. Ikke like fornøyd med min som du er med din, desverre! Bare trøbbel, jo! 🙁 Har problemer med programvaren på dataen og synkroniseringen (som resten av verden, tydeligvis). Sukk. Skal sjekke om jeg kan få levert den inn igjen, for nå orker jeg ikke mer… Syns Nike har tatt litt for mange snarveier med den.

  Liker at du er ivrig og entusiastisk med studiet ditt. Kjekt å studere noe man har interesse for!

  • Kamilla K sier:

   God joggetur, superløpern! 😉
   Jeg skjønner ikke greia… Hører i ny og ne om folk som ikke får synkronisert eller at det er noe annet tull med klokken eller programvaren. Aldri vært én eneste ting med min! Makes no sense… Menmen, så lenge min funker er jo jeg fornøyd. Synes bare det er så rart 🙁 Og synd! Skulle jo ønske at du, og alle andre, hadde samme brukeropplevelse som meg! 😉
   Håper du får en fin dag, og uke, søta!

   • Cecilie Maria sier:

    Utrolig bra at du ikke har noe trøbbel med din! 😀 Thumbs up!

    Tenker jeg prøver meg på å levere den inn og få pengene tilbake, og så heller kjøpe en ny gps-klokke av et eller annet slag! 😀

 3. For en pangstart på uka, frøken! Håper den fortsetter like bra 🙂

 4. L sier:

  Åh, energien din altså <3
  Ble styrke i dag tidlig, men like motivert for å løpe etter å ha lest dette. Du er super 😀

 5. Hanne-Kamilla sier:

  Hvilken spesialisering skal du ha?? Jeg tok akkurat hotell- og rest.drift og det var SUPERbra! 🙂

  • Helle sier:

   Lurer på samme spørsmål. Hadde scandinavian leadership( nå døpt om til personlig ledelse e.l) og jeg kan helt ærlig si at det er det beste jeg har vært med på. Det forrandret livet mitt….for å være litt dramatisk, Hehe.

  • Kamilla K sier:

   Det tar vi når den tid kommer 😉 Så utrolig herlig at dere hadde så vellykkede spesialiseringer! Gøy!

 6. Anniken sier:

  Du er så flink som står sånn på! Selv vært på spinning og styrketrening i dag, ligger som slakt på sofaen! Lykke til med skolebøkene, hehe!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.