24 juni 2012 -- 14:27

Noen uker siden forrige treningslogg. Har for all del ikke ligget på latsiden – gikk en del mil hver dag i Frankrike, i tillegg til morgenløp på promenaden. Har vært hyggelig å se igjen SATS-folka da. Vi er en gjeng som trener mye, og som egentlig ikke kjenner hverandre, men fordi vi ser hverandre så mye hilser vi og roser hverandre for innsatsen. Sånt er hyggelig synes jeg. Et «hei» eller et smil krever så lite.

Oh yes – tilbake i Spektrum-heisen! Haha.

Skikkelig tulleuke! Treningen har vært bra, for all del, men antall reps og antall øvelser har jo tatt helt av. Menmen, jeg har kost meg – og det er det viktigste. Til uken skal det snekres sammen et nytt program til meg, så jeg gleder meg til å være med på å forme det. Tror vi kan si takk og farvel til skulderpress med stang i hvert fall.

De nye fargene til SATS (de kan kanskje ikke kalles nye lenger) er så friske og fine!

Nye sko!

Kveldstur i varmen.

Egobilde mellom «flexed arm hang»-settene.

Dagens. En anelse trøtt, men en fin økt likevel.

Hadde helt glemt alle de som holder seg fast i mølla mens de løper. Har ikke savnet å se dem i øyekroken, for å si det sånn. MEN bortsett fra folk som trener rart er det jo kjekt å være tilbake. Har dere vært flinke de siste ukene?

Av Kamilla | 22 Kommentarer »
 1. Alexa sier:

  Haha, jeg holdte ofte fast i mølla da jeg startet å løpe fordi jeg satt på farten jeg egentlig ikke klarte å løpe, haha. Du er kjempeflink som fortsetter like hardt med treningen din. Håper du koset deg masse på ferie! 😀
  Jeg har derimot ligget flat lenge nå pga eksamen, latskap, 8timers jobb hver eneste dag og kommende operasjon. Gleder meg til å få ræva i gir og komme meg på trening hehe 😀 du er skikkelig motivasjon for meg

  • Kamilla K sier:

   Klassiker hos mange på min SATS! 😛 Alt for å ikke senke farten til dit man faktisk klarer å løpe, hehe.
   Lykke til med operasjon, og stå på! Jeg vet du er flink, så herlig at jeg kan motivere videre 🙂

 2. E sier:

  Jeg har vært flink de siste ukene ja. Etter trening i dag blir det 6 økter denne uken, og det må jeg innrømme er ny rekord 🙂 Hehe. Men det er deilig, jeg er alltid så glad de dagene jeg trener så tror jeg vil fortsette med det. Det er jo ikke alle øktene som er like harde heller. Har også begynt å løpe litt ekstra i det siste, og det er så gøy(og litt fælt mens man løper…). Har tatt i bruk tipset ditt om å ikke stoppe før man faktisk er sliten, og det har resultert i at jeg løper mye lenger enn jeg «trodde» jeg kunne greie. Vurderer å kjøpe Nike klokken, men lurer på noe. Er det slik at man kun bruker skosensoren når man løper på mølle, og gps når man løper ute(altså ikke skosensor når man løper ute)? Viser den hvor mye kalorier (og puls hvis man har pulsbelte) man forbrenner hvis man for eksempel tar en spinningstime? Ble litt langt det her, men ville vel bare si takk for inspirasjon 😉

  • Kamilla K sier:

   Bra jobba! 🙂 Du har all grunn til å være stolt av deg selv.
   Utrolig gøy at mitt tips kan bidra på den måten! Har god erfaring med det å undervurdere meg selv, så det gjelder å være ærlig, og kjenne etter både fysisk og psykisk, hvor sperrene ligger, og hvor reelle de faktisk er.
   Skosensoren på mølle, gps ute! Helt riktig 😉 Du KAN bruke skosensor ute også, men poenget med det er vel ganske lite. Du bør riktignok gjøre det første gangen, for å kalibrere skosensoren til dine skrittlengder osv. På spinning er det bare å ta «shoe sensor» og «gps» på OFF, og kun bruke pulsbeltet 😉 Da får du opp puls, antall kalorier, og varighet 🙂 Klokken er riktignok ment til løping, så hvis du hovedsakelig driver med saltimer vil jeg nok anbefale en annen pulsklokke – som viser mer detaljert pulsinformasjon av øktene. Trenger jo ikke hele nikeplus-systemet hvis man ikke vil logge antall km og slikt 😉 (MIN mening bare)
   Håper dette hjalp deg litt – bare å spørre hvis du lurer på noe mer. Føler jeg er talsperson for den klokka snart 😆

   • E sier:

    Det er nok derfor jeg er litt i tvil. Jeg er ikke så veldig saltime-person, men har jo ikke løpt så lenge. Ender nok opp med å vente litt og ha den som belønning:) Får se om løpelysten er her for å bli. Takk for svar 🙂

    • Kamilla K sier:

     Det høres ut som en veldig god plan! 🙂 Jeg kjøpte min etter flere måneder med god løpelyst. Brukte en vanlig pulsklokke, og Nike+-appen på telefonen. Får håpe løpelysten din er kommet for å bli da – det er virkelig helt herlig å like å løpe! 😉

 3. Helene sier:

  Heihei! Kan du ikke legge ut litt flere smoothie-oppskrifter? kanskje en med blåbær? 🙂 Blir så inspirert til en sunn livsstil med ordentlig mat av bloggen din 🙂 Ha en fin kveld! Hilsen Helene

  • Kamilla K sier:

   Hei! Så hyggelig av deg 🙂 Kan godt legge med noen av smoothiene jeg lager i matinnleggene mine, kanskje lage et eget innlegg med det. Bruker mye blåbær, så det blir ikke noe problem! 🙂 Ha en fin kveld selv! Klem

 4. Rebecca sier:

  Flinka!
  Ser du har samme type sko i forskjellige farger. Er det Nike free, eller er jeg helt på jordet? Hvis ikke hva heter de og er de gode? På jakt etter nytt yndlingspar og ser jo at du tydeligvis er fornøyd med dine 🙂

  • Kamilla K sier:

   Det er Nike Free, ja. Jeg har fire par Nike Free og to par Nike Lunarglide. Eneste to skotypene jeg bruker på trening, etter mye prøving frem og tilbake. Jeg er veldig fornøyd med Nike Free, men det anbefales at man bruker tid på innkjøring av dem, ettersom føttene og beina ikke er vant til den type sko fra før av. Så vær forsiktig i begynnelsen, så du ikke får belastningsskader hvis du skal løpe. Til styrketrening er de GULL – du får så mye bedre kontakt med underlaget! 😉 Jeg er knallfornøyd, som du kanskje skjønner.

 5. Vicky sier:

  jesus vilket träningsschema!

 6. stine sier:

  Hei Kamilla! 🙂

  Jeg vurderer å kjøpe denne klokken ettersom både du og fotballfrue bruker den. Jeg jogger vanlige turer utendørs. Av og til intervaller. Er det nødvendig for meg å kjøpe pulsbeltet da?

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂
   Uten pulsbelte blir det ingen pulsklokke, men en klokke som kun tracker antall km, tid og fart. Du får altså mindre informasjon om økten, både på klokken og på nikeplus.com. Ettersom jeg kjøpte den som en erstatning for min forrige pulsklokke synes jeg absolutt at beltet er nødvendig. Å trene pulsen bevisst synes jeg er både gøy og produktivt, spesielt ved intervaller, men du MÅ selvsagt ikke ha det. Klokken i seg selv funker jo fint uten! 😉

 7. Cecilie Maria sier:

  Spennede med nytt program! Blir nok deilig for deg med litt færre øvelser! (Håper det er litt færre øvesler, for din del, haha! Det tar jo så lang tid når man har så mange man vil gjennom!) Jeg har bare få, enkle baseøvelser, og trives godt med det. Er ikke en brøkdel så spesialisert som deg, og jeg hadde dødd av å måtte gjennom ditt program! Hoho. Hadde aldri hatt tålmodighet! Jeg tar kun pushups og pullups for armer/bryst/øvre rygg, og ca 4 øvelser for mage og nedre rygg, og 6 øvelser for beina. (Halvparten er ikke tung styrke en gang, men spenst og balanse.)

  Ha en nydelig mandag!

  • Kamilla K sier:

   Blir nok en god blanding. Jeg er jo glad i mange konsentrerte og spesialiserte øvelser, så får med noen av de og. Baseøvelser er jo nok, men når man ønsker mer er det jo ingenting i veien for det, så lenge man passer på å ikke ta heeeelt av 😉 Du er jo knallflink! Men tror nok vi to foretrekker ganske forskjellig trening 😀
   Ha en NYDELIG mandag selv. Blir så glad hver gang jeg ser ditt navn blant kommentarene. Alltid noe hyggelig, meningsfylt og engasjerende å komme med. (Hils voffsen 😉 )

 8. Lene J sier:

  Kan ikke du bare ta meg deg noen av de skoa neste uke a? Lyst på fine sko jeg også… 😉

 9. Vibeke sier:

  Dette er jo uten tvil min nye treningblogg!! Nå som jeg endelig har kommer meg til et senter og inn i rutiner trenger jeg litt inspirasjon 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.