3 juni 2012 -- 12:40

HAHA! VM i mange øvelser?! Knallbra treningsuke – igjen.

Førstemann på SATS en morgen! Måtte sette opp døren til studio til og med. Bilde nr 4 tok jeg på vei hjem.

Fornøyd jente etter en god benøkt.

HAHA! Alien-vekter på SATS Aker Brygge. Jeg tvang Tor-Arne til å ta ryggøkten der denne uken, fordi det var flere år siden jeg hadde vært der sist. Gjett hva – de har ikke forandret noe! Var som å gå tilbake i tid.

Ah, her var min første yogatime for lang, lang tid tilbake.

DreamTeam! <3

Ukens løpeturer. Glemte å ta pulsbeltet på «on» på onsdag, men det får gå. Lik puls og likt tempo hver dag? Kanskje ikke oppskriften på fremgang, men jeg har i hvert fall kost meg med løpingen, og det er det viktigste.

Neste søndag blir treningsloggen publisert fra sydeligere strøk. Det skal bli mer enn OK. Kjøpte ny koffert i går, og pakkelisten er påbegynt. Eneste som blir trist er å dra fra juicemaskinen min. Og deg da, Tor-Arne. Haha.

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. L sier:

  Har du aldri fri?…

 2. Trille sier:

  Herlig treningsuke, altså. Du er så flink!! 🙂

 3. Du er så flink! Du er offisielt min motivator 🙂

 4. Ingerid sier:

  Åh, du er så flink, Kamilla! Vet at du er ca like mye Oslo-patriot som meg, så derfor må jeg spørre om du leste den lille artikkelen/kommentaren som het «Typisk Oslo» i A-magasinet til Aftenposten på fredag? Hihi, jeg likte den i hvert fall så godt at jeg tok bilde av det for å spare på det.

 5. yoga.. BLAÆÆÆÆHH!! Men tihi så søt du var på det bildet! 🙂
  Hehe, ja det var VM i mange øvelser.. Og jeg tror du vant! hihi :p Man kjører fint gjennom kroppen med bare baseøvelsene + kanskje noen støtteøvelser, men man må da få trene det man vil trene! 🙂 Det synes nå hvertfall jeg!
  Heh, nå er jeg ferdig med å analysere treningsuken din og jeg må si det ser veldigveldig bra ut! Du trener veldig mye da, men så lenge man spiser godt og har bygget opp kroppen til å tåle en høy treningmengde(skadeforbeygging) så går det nok bra! Og trening er jo så gøy! 🙂 Jeg takker virkelig høyere makter for at jeg har treningsGLEDE! Ser ut som du er av samme kaliber 🙂
  … men du! Løper du bare ute om dagen, eller er det fortsatt noen mølleøkter? Hvilken stigning bruker du på mølla i så fall? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Smot: Yoga er jo digg! Bare baseøvelser blir litt for lite konsentrert etter min smak, men som du skriver må man få trene det man vil! Så lenge treningsgleden er der kan man jo bare kjøre på med det som skulle friste 😉 Løper litt ute og litt inne. På mølla varierer jeg en del, alt ettersom hvordan jeg legger opp løpingen mtp intervaller osv. Men det pleier i hvert fall å ha 0,5% som et utgangspunkt. Du skulle virkelig sett tre av tredemøllene på Aker Brygge. Ikke sånne gamle, men sånne superdupergamle! 😆

 6. Kamilla sier:

  Flinkeflinke Kamilla! 🙂 Kos deg masse på tur! Gleder meg til å se bilder 😉

 7. hehe, yoga er hvertfall en god prøvelse for tolmodigheten min. Det skal det ha! 🙂
  ikke sant, trene det som er gøy! Det er jo da man faktisk klarer å holde motivasjonen oppe år etter år 🙂 dag inn og dag ut! 🙂

  kom deg opp på minst 1- 1,5 % for å få tilnærmet lik flatt terreng, men viktigst av alt, for beina dine! 🙂
  Tror jeg holder meg unna Sats aker brygge da! Trives i min lille boble i Nydalen jeg 🙂 Men nå begynner ventilasjonen å bli et lite problem, men er glad i å svette jeg, så holder ut litt til før jeg trekker meg opp på iiiiiskalde storo!

  Men du Kamilla, hva skjedde med bøyen denne uken(hehe her snakker vi rett fra levra.. håper det er greit!?)?

  • Kamilla K sier:

   Smot: Er titt og stadig på godt mer stigning enn det også 🙂 Prøver å variere. Blir alltid like forbauset over hvor mye det føles ut som man løper i skikkelig nedoverbakke når mølla er flat, etter å ha hatt den på god stigning en stund.
   Bøyen? Jeg skjønner ikke engang hva du sikter til… Haha. ÅÅÅÅ! Knebøy? Hahahaha nå satte du virkelig hjernebarken i gang her. Tenkte sånn «tøy og bøy»-bøy, og jeg kan virkelig ikke huske å ha nevnt noe slikt på bloggen før. Men ja, bøyen. Tar noen økter her og der med mindre motstand, og kommer sterkere tilbake uken etter 😉 Her skal ikke kroppen få tro at den vet hva som skal skje, hehe.
   Så kjedelig med ventilasjonen! En gjøk som satte opp vinduet på mitt senter her om dagen, slik at systemet skrudde seg av. Det ble så varmt der inne på så kort tid at det så ut som jeg hadde dusjet mens jeg løp, haha.

 8. men herregud det er min feil for jeg leste benkpress som knebøyen din – og det var liksom 50 kg for lite 😉 MY BAD! hehe. Leste jo økta på 80(og jeg vet jo du har tatt 100 kg!), så jeg så liksom ikke sammenhengen med 40 kg på neste.. men det var jo benkpressen! Som forøverig er superbra! Mitt mål er jo 40 kg! DET SKAL JEG KLARE! tjohooo! Så takktakktakk for motivasjon!

  • Kamilla K sier:

   Smot: Haha, da skjønner jeg i hvert fall hvorfor du reagerte. Men knebøyen var jo lett i forhold til andre uker, så det ga mening for min del 😉 105 kg er rekorden, og jeg har smålige planer om å slå den på tirsdag. Må bare manne (dame?!) meg opp først. 40 kg klarer du! OHYEAH! 😀 Er det noen som klarer målene de setter seg så er det vel deg. Jeg har troen 😉

 9. Thea sier:

  Litt av en uke!!:-) jeg er nok også en like stor Oslo patriot som deg, som en annen leser også skriver. Ingen by slår Oslo, ikke engang New York :p Og les den artikkelen i aftenposten i dag om Oslo.
  Jeg lurer forøvrig på en ting, hvordan trener du i ferien og har du noen forslag? Jeg skal nemlig 10 dager til Paris om ikke lenge, på et hotell uten treningsrom… Hihi:-)

 10. amalie sier:

  kan du legge ut bilder fra før du begynte å trene og nå? hadde vært veldig gøy å se! du ser kjempebra ut! 🙂

 11. Lene sier:

  Enig med kommentaren til amalie!:-) for en super treningsuke du har hatt.

  Smot: jeg vil såååå veldig gjerne ha innpass til bloggen din?!:):):)

 12. Ingerid sier:

  Hehe, jeg bare skriver den her i stedet jeg, blir litt langt, men.
  «Håndflaten er fuktig, magen er løs, du sitrer, skjelver, tripper. Du skal flytte. Vekk fra den trygge bygda eller den søvnige småbyen. Du skal til Oslo. Men akkurat nå gjør det vondt. For mor hulker og far trommer to fingre i bordplaten. Han lekser opp med smale, skeptiske øyne: voldtekter, narko, blind vold. Er du sikker på dette? Ja, sier du, det er ikke farlig. For det er til Oslo du vil. Det er der du vil herdes, modnes, bli voksen, bli fri. Dere har alle rett. Oslo er fin, men fæl. Besudlet, men ren. Trygg, men skummel på samme tid. Oslo er øyhopping, parkliv, duggfrisk utepils og blide svensker som serverer. Oslo er søppel, knivstikking, aggressive hasjselgere og bongotrommetortur i natten. Oslo kan ligge lenge og dorme som et uskylding nurk, før den glefser til som en grådig gjedde og trekker deg ned i en sump av dritt. Uforutsigbar og lunefull, paranoid schizofren. En by å elske, en by å hate. Men dette tvetydige bildet kan du ikke måle opp for bekymrede foreldre. Så når avskjeden nærmer seg, skal du gi dem en beroligende klem og følgende liste: Et utdrag fra Oslo nødetaters meldinger på Twitter fra sist langhelg:
  24.5. kl 16.29: Dersom du savner din skilpadde i området Galgeberg, ta kontakt på tlf. 02800.
  26.5. kl. 10.36: En innbryddstyv ringte og bad om hjelp til å komme seg ut av et hus. Ble innelåst i vindfanget. Har prøvd hele natten å komme seg ut. Pågrepet.
  27.5. kl. 03.57: Politiet har tatt hånd om en eierløs hest i natt. Midl. plassert på Årvoll gård. Brun hoppe med svart manke.
  27.5. kl. 15.22: Isbilen er innesperret på Huk pga feilparkert bil. Vi jobber med å få tak i eier. Is er levert på Huk, men resten av byen må nok vente litt.
  27.5. kl. 15.38: Alle kan puste lettet ut; isbilen har kommet seg videre fra Huk.
  27.5. kl. 22.22: Vi er på vei til Aker Brygge med en stigebil for å hjelpe en skadet måke som har satt seg fast.
  Si hva du vil om Oslo. Men det er bare her det skjer.»
  Haha, jeg lo høyt da jeg leste det. Kjenner meg veldig igjen i mitt og andres inntrykk av Oslo-byen. I hvert fall siden jeg kommer fra en liten bygd selv. Mange hjemme som ser på Oslo som en skummel by, mens jeg elsker det her!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.