29 juni 2012 -- 8:00

Christine og Øystein er i Danmark. Thorvald og jeg koser oss maksimalt her hjemme. Hvis ikke det er en fin ferie for alle, så vet ikke jeg. Thorvald har skjønt at det er han og meg nå, så når jeg går på do eller skal dusje piper han som om det skulle vært enden av livet, og når han skal hvile må det selvsagt skje oppå føttene mine (så de sovner). Haha. God helg!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Å, han er så skjønn! Liker så godt slike hunder! <3 Han har det nok som plommen i egget hos deg! 🙂

 2. Åh for en søt liten krabat 🙂

 3. Mira sier:

  Skjønne Thorvald 😀

 4. Ellen Marie sier:

  Nåååh! For en kjekkas ! 🙂

 5. L sier:

  Åh! *Smelt* SÅ skjønn 🙂

 6. Trille sier:

  Åhe, så søt! Kos dere massemasse sammen. <3

 7. Herregud så søøøt! <3

 8. cecilie sier:

  fantastisk fin liten hund – akkurat sånn jeg vil ha. 🙂

 9. Oh lord han er så fantastisk nydelig!
  heldig du!!!

 10. Karoline sier:

  Aw, så herlig 😀

 11. Cecilie sier:

  For en herlig liten plugg! 😀 Hunder er herlige dyr!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.