Pimm’s

Skravling med bestebolla, Pimm’s, jordbær og strålende vær. Og utsikten jeg aldri går lei av.

Har en aldri så liten “post vacation depression” føler jeg (ALT her er plutselig feil og teit og trist og irriterende), men en god beinøkt på SATS, og mange timer i solen med Gina har absolutt hjulpet. Nå skal jeg handle litt på amazon, og planlegge resten av uken. Kommer noen flere ferieinnlegg, for det er bilder fra flere dager jeg ikke har vist dere. Gåturen til Menton, via Monaco, for eksempel. I verdens herligste omgivelser. Savn!

5 kommentarer til “Pimm’s

  1. Cecilie Maria

    Huff, ja, – ikke greit å komme hjem fra ferie, alltid! 🙁 Men om en ukes tid er du tilbake i hverdagslivets gleder igjen, bare vent og se! 😀 <3

    Gleder meg til flere bilder fra turen din. Menton er en utrolig koselig by, syns jeg!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *