Nesten i Akershus

Kveldstur i finværet i går. Ikke på Frankrike-nivå, men deilig likevel.

Nå skal jeg på SATS en tur, for å løpe med nye sko. Har ikke løpt siden forrige uke (tror jeg?!)! Ikke at det har vært noe krise eller savn, for annen trening har det blitt mye av. Har fikset både treningsoppsummering og innlegg om styrketrening til dere, så det kommer. Alt til sin tid… Vel, nå får jeg komme meg av gårde. Har sløst bort alt for mye tid på weheartit allerede, haha. Ha en fin fredag – kos dere!

7 kommentarer til “Nesten i Akershus

 1. h

  Skal straks ut døren og løpe en tur jeg også 🙂 Men, fant nettopp ut at vannet er borte her, så jeg får ikke dusjet før 15:30…….. Løpe skal jeg uansett! 😀 Ha en deilig fredag, Kamilla!

  Svar
 2. Julia

  Hvilket merke er den pulsklokken din? Viser den kalorier også?

  Du er kjempe flink å trene!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Den er fra Nike 🙂 Tror alle pulsklokker viser kalorier – bruk pulsbelte og riktige instillinger for å få så nøyaktig utregning som mulig 🙂 Takk! Ha en fin helg!

   Svar
 3. Elina

  Elsker fletta!!! Har du tvinnet den selv? Ser alltid ut som et kråkereir på hodet når jeg prøver meg på noe slikt 😛 Mange herlige bilder i innlegget! Tror nesten jeg må ta meg turen ut i morgen, i stedet for mølla. Takk for inspo! 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Å, takk! Har laget den selv, ja. Har begynt å øve meg på det (og går nå med det HVER dag som et resultat), for det er så deilig å trene med håret sånn 😀 Du får bare prøve. Ha tålmodighet 😉 God tur ute i morgen!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *