14 juni 2012 -- 8:00

20120611-211941.jpg

20120611-211955.jpg

20120612-092718.jpg
Å starte dagene med løpetur på promenaden, før byen våkner… Nesten magisk!

Av Kamilla | 17 Kommentarer »
 1. Så deilig! Håper du koser deg Kamilla 🙂

 2. Maylen sier:

  Du har en bra og inspirerende blogg.

  Jeg har tenkt til å kjøpe meg Nike sin pulsklokke, men fungerer den uten brikken i skoen?

 3. Flink er du 🙂 Det ser herlig ut <3

 4. Åhhh, jeg vil også løpe der Kamilla.

 5. Cecilie Maria/ Going Faster sier:

  Ser superherlig ut å løpe der, din sprekus!

 6. Maren M sier:

  Vet du hva? Du har inspirert meg så mye med løpingen din at jeg tok meg en joggetur i går. Var riktignok ikke lenger enn 3,5 km med tre stopp på 20 sek hver, men I did it! Er så stolt, jogging er/var tidligere det verste jeg visste om! Men etter å ha lest din historie om hvordan du startet ble jeg så inspirert at jeg bare måtte prøve. Skal på en ny joggerunde i dag for å si det sånn =) Takk!

  • Kamilla K sier:

   Åååå, sånt varmer hjerterota mi! Tusen takk for at du gadd å skrive den kommentaren! 😀 Utrolig bra jobba – så flink du er! Ikke kjør for hardt i gang, og LYKKE TIL videre! Utrolig gøy for meg å få vite at jeg har kunnet være med å inspirere – helt ubegripelig!

 7. Martina sier:

  for en herlig ferie! Elsker sør-Frankrike, gleder meg til jeg skal dit snart! Er du der alene?

 8. A. sier:

  Det så veldig idyllisk ut 🙂 Kunne gjerne tenkt meg å starte med en morgenjogg i Nice.
  Jeg har et spørsmål om Nike- skoene dine. Jeg prøvde å finne innlegget du har skrevet om joggesko, men uten hell. Det jeg lurte på, er om Nike free- skoene er egnet for løping? Ser ut som du løper / går med de?

  Apropo Nike sko; har du shoppa nye? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Har ikke skrevet noe innlegg om joggesko tror jeg?! 😉
   Jeg tør rett og slett ikke gi råd om løpesko, for folk trenger så vidt forskjellige sko til det. Jeg har trent opp beina til å løpe i Nike Free-skoene, så jeg løper kun i dem. Dette har trolig ført til at føttene mine har tilpasset seg bevegelsesmønsteret fra disse skoene godt, så de få gangene jeg løper i sko med stivere såle får jeg lett vondt i anklene. Til tross for at skoene jeg fikk anbefalt av Löplabbet viste seg å være skikkelig vonde for meg, så har de aller aller fleste hell med skoene de kjøper derfra. Så mitt råd er å høre med noen proffe, IKKE kaste seg ut i løpeturer med Nike Free uten videre!
   Har shoppa litt – ikke veldig mye. Har ikke vært noen shoppingferie, så ble bare den ene dagen 😉

   • A. sier:

    Mener du har skrevet innlegg om joggesko altså.. Mulig det var et generelt innlegg om hva du trener i, husker bilde av alle joggeskoene dine i allefall 🙂
    Skal definitivt investere i ett par Nike Free- sko. De er jo så kuleee! Passer de ikke til løping, så får jeg heller bruke de til hverdags eller annen trening 🙂

    • Kamilla K sier:

     Hm… Ja, det kan stemme at jeg lagde noe sånt for en god stund siden 😉 Men det jeg skrev da stemmer nok ikke overens med hva jeg bruker nå, så like greit hvis du ikke fant det, hehe. Free er genialt til beintrening, der du likevel ikke skal ha mye demping i skoene. Så får du ordentlig kontakt med bakken, uten å måtte ta av deg skoene 😉

 9. Luisa sier:

  Fineste sprekingen! Jeg er så glad for at leilighetskomplekset hvor vi bor (i Colombia hvor jeg skal på ferie) har treningsrom, så da blir det masse trening i ferien for meg også 😀 Kan jo ikke bare løpe en tur med foten min liksom :p

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.