6 juni 2012 -- 10:19

Etter trening i går (styrke – bein) dro jeg til St.Hanshaugen for å leke med disse to fine. Christine og Thorvald er så fine, både hver for seg, og sammen. For en morsom hund! Hadde han kunnet snakke kan jeg se for meg at han hadde hatt utrolig god humor.

Nå er jeg i full gang med pakking. Vil påstå at jeg er ganske god til det, har lagret pakkelistene fra alle reiser de siste årene, så det eneste (luksus)problemet er egentlig kameraobjektiver. Tror vidvinkelen må få bli med, selv om den er litt tung. Også sitter jeg med en påbegynt handleliste ved siden av meg. Har vært flink til å spare, så forhåpentligvis finner jeg de tingene jeg vil ha. Ah, det skal bli et gledelig gjensyn med fine Nice.

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Anniken sier:

  For en søt liten tass! ønsker meg en slik en når jeg skal ha hund en gang 🙂

 2. Cecilie Maria/ Going Faster sier:

  Herlig liten hund, og herlig jente! Slike mopsevoffser er så fantastisk søte! I want one! 😀

  Å, du skal til Nice du, ja! Så deilig! Pakking er gøy for oss listemennesker, hehe. Elsker orden og system og lure planer! 😀

  Gleder meg til å se hva du kommer hjem med…?

  • Kamilla K sier:

   Du har jo Stella, heldiggris! 🙂
   Pakking og pakkelister gir meg en skummelt stor glede, haha! Hva jeg kommer hjem med gleder jeg meg til å se selv!

 3. Ragnhild sier:

  Åh, så skjønn hund!!Og såå heldig du er som skal til Nice!! Kunne godt tenkt meg en ferie snart selv kjenner jeg! 🙂

 4. Enits sier:

  God tur til Nice 🙂 Håper du kommer hjem med et nytt medlem av veske familien din 😉

 5. Therese sier:

  Så søt!
  Og god tur til Nice – håper du koser deg masse, det fortjener du! 😀

 6. Karoline sier:

  God tur til Nice 😀 Har skikkelig lyst til å reise dit en gang. Kos deg masse!

 7. Maria sier:

  For en søt hund :))

 8. Trille sier:

  Åh, så fin hund. Og fine parken min. <3
  Heldiggris som skal til Nice, I love that town. Kos deg masse!

 9. benedikte sier:

  Hei! Dette spørsmålet har egentlig ikke noe med innlegget ditt å gjøre. Jeg vet at du har den Nike + GPS klokka, og så lurte jeg på om du visste hvordan man kan stille inn slik at man kan ha oppvarming og intervaller i en økt. Jeg får det ikke ti!l! Hvis jeg stiller inn på intervaller, begynner den bare rett på. jeg kan liksom ikke springe til vanlig målinger, for så å sette på intervals i et «run»? skjønner du hva jeg mener?:)

  • Kamilla K sier:

   Hei! Jeg får dessverre ikke hjulpet deg, for jeg har aldri brukt intervall-funksjonen på klokken. Pleier å løpe intervaller uten å varsle klokken om det, hvis du skjønner. Håper du finner ut av det 🙂 Og god trening videre!

 10. Luisa sier:

  For en søting 🙂

 11. God tur Kamilla! Kos deg masse 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.