27 juni 2012 -- 15:44

Først: TUSEN takk for de fantastiske kommentarene på forrige innlegg. Dere er virkelig gode.

Ah – for en herlig dag! Ikke at den er ferdig, men hittil har den vært veldig fin. Startet med en 8,8 km løpetur ute i solen. Møtte bare to mennesker nede ved vannet, og med dem ble det utvekslet både smil og «hei». Så har jeg vært noen timer med fine Sofie. Shopping og kaffe på Lambertseter senter, sammen med alle pensjonistene og de nybakte mødrene. Nå skal jeg snart begynne med middagen – i dag står kylling på menyen. I tillegg er nikeplus.com oppdatert, så nå begynner siden virkelig å komme seg. Håper dere har det fint!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Ida sier:

  Hei, Kamilla! Jeg har lest gjennom omtrent alle innleggene på bloggen din siden du startet, og jeg kan ikke annet enn å nærmest bøye meg i støvet for deg:) Du er så flink, både med trening og kosthold, og jeg blir så motivert og inspirert! Det gleder meg virkelig å lese slike blogger som din, man får så lyst tl å trene med en gang. Det at du også tar bilder av det du spiser, synes jeg er veldig bra. Får så mye inspirasjon og tips til hva man kan mikse sammen å spise. Du har all grunn til å være stolt over deg selv! Klem fra ei jente som er kjempeinspirert av deg! 🙂

 2. Trille sier:

  Åhe, du altså! Fina. 🙂
  Liker at ting er fint og flott, det fortjener du. 🙂

 3. K sier:

  Kan jeg spørre hvor du jogger? Har akkurat flyttet i retning Nordstrand og er på evig jakt etter fine joggeløyper 🙂

  • Kamilla K sier:

   Har ikke noe fast rute, men til/på/fra Ekeberg blir det mye av… Spørs jo hvor du bor, for «i retning Nordstrand» kan bety så mangt. Mange som kaller Lambertseter, Ljan, Skullerud osv. for Nordstrand, og de stedene åpner jo for andre løpemuligheter 😉

 4. Så fine bilder av deg. Jeg elsket både fasongen og fargen på jakken din. Har vært på spinning selv i dag, men nå må jeg bli flinkere til å trene litt ute også. Det er jo så deilig å løpe eller sykle ute om sommeren 😀

  • Kamilla K sier:

   Takk 🙂
   Gjør det du har mest lyst til! Men å benytte seg av sommersesongen er absolutt ingen dum idé, for når vinteren kommer kan det jo bli direkte utrygt å trene ute (kulde, glatt, vått osv) 🙂

 5. Charlotte M sier:

  Jeg blir så motivert av å lese om løpingen din, spesielt etter løpeinnlegget du postet for en stund siden. Etter hvert skal jeg bli like sprek som deg, og kunne ta meg en 9 km løpetur sånn uten videre 😉

  • Kamilla K sier:

   Åh, så koselig! 🙂
   Haha, bare å stå på. Jeg tenker ikke stort over det en gang, får bare lyst til å løpe, og så løper jeg. Krever en god del trening, både fysisk og psykisk, men når du kommer deg dit har det virkelig vært verdt det 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.