Costume Makes The Clown

Skiftetid  – treningstid!

Dere… Jeg må bare bukke og neie, og si tusen takk for alle de herlige ordene dere har lagt igjen her i det siste. Spesielt på treningsinnleggene. Jeg setter stor pris på det, og jeg prøver å svare så godt jeg kan på alle spørsmål dere måtte ha rundt trening, sunn mat, helse og slike ting. Det er en ære å få være den personen så mange av dere spør om slikt! Det er jo noe av det jeg har lyst til å gjøre her i livet – hjelpe folk til en sunnere, lettere og bedre hverdag. Føler det er mitt kall. Takk for at dere lar meg få den gleden!

God fredag, og god helg! Beveg dere, spis smart, vær hyggelige mot hverandre, og le!

17 kommentarer til “Costume Makes The Clown

  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Takk for de fine kommentarene deres <3

   Ine: Jakken er fra Zara, kjøpt for litt over et år siden.
   Therese: <3 <3 <3
   Marianne: Shortsen er fra H&M 🙂

   Svar
 1. Therese

  Du ser fantastisk ut, Kamilla! Rett og slett nydelig! 🙂 Bloggen din er et lyspunkt i den siste, kjedelige innspurten på bacheloren (og ellers, hihi!).

  God helg, og god fredag til deg og! 😀

  Svar
 2. FruSnikkSnakk

  Så fin den hvite toppen din var!! Igjen, gratulerer med juicer!
  Takk til deg som insperer via bloggen. Jeg har aldri vært så flink til å trene i eksamensperioden som i år. Før har jeg ofte følt at jeg ikke har tid, men jeg merker hvor mye mer energi jeg har hatt denne eksampensperioden 😀

  Svar
 3. Rebecca

  Så flott og glad du ser ut! Selv om jeg er dårlig på å kommentere så elsker jeg bloggen din, stor inspirasjon og en ekte gledespreder 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *